#SchaReview - Aloe AC Clean Bubble Cleanser by Hansaegee Nature

Thursday, April 11, 2019


Assalamualaikum. Hai guys!


Pernah tak korang rasa muka berminyak, tak selesa, kusam dan rimas terutamanya selepas balik dari kerja ataupun keluar berjalan dengan family or friends? Yes! Itu lah apa yang Scha alami everyday selepas balik kerja. Rasa nak bertapa dalam shower tapi hakikatnya tak boleh sebab Sofia mengamuk. Haha #momslife

Tapi, thankfully ada Aloe Ac Clean Bubble Cleanser dari Hansaegee Nature sebab boleh rasa kesegaran selepas cuci muka seperti rawatan spa! Yeapp. Tak tipu okkk.

Bubble dia banyakkk and muka tak rasa tegang selepas cuci. Tahu tak kalau korang cuci muka dan kulit muka rasa tegang je itu bermakna produk tu tak sesuai untuk korang? Itu tanda kena beli produk baru and Scha suggest Aloe AC Clean Bubble Cleanser!


Nampak tak buih-buih kecil bubble cleanser ni? It's is so watery and soft on skin!

Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni ada aloevera dan juga minyak tea tree sekaligus melembapkan kulit dan memberi kesegaran yang maksima! Bubble Cleanser ni sangat sesuai untuk semua jenis kulit iaitu berminyak, kering mahupun combination skin. So jangan risau okay. Semua orang boleh try bubble cleanser ni.

Jom lah Scha tunjuk step by step guna Aloe AC Bubble Cleanser ni 💖





Tara! Bersih kan? Lama-lama guna insya-Allah jerawat pun segan nak muncul sebab bersih sangat. Haha. Untuk yang oily skin, jangan risau ok, sebab Aloe AC Bubble Cleanser ni akan membersihkan lebihan minyak di muka, rasa moist jee. Segar gitu! Make sure selepas guna makeup, bersihkan muka dengan Bubble Cleanser ni. Muka akan rasa fresh and selesa!

Istimewanya tentang Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni ialah asalnya dalam botol berbentuk cecair tetapi apabila dipam, ia akan jadi berbuih. Buih ini lah yang akan membersihkan segala kotoran dalam pori muka kita. Banyak taw buih-buih dia. Cepat meresap ke dalam kulit kita. 

Close up the magic pump! 

See how the pump pumps out the foam? Amayyzingg! 

Bila guna makeup, make sure bersihkan dengan betul ye kalau taknak miss jerawat datang menjengah. Bila Scha gunakan produk ni untuk bersihkan makeup, memang tak perlukan banyak kerja untuk buang sisa-sisa makeup. Cara yang betul sepatutnya kena guna oil cleanser dan kemudian barulah cleanser untuk bersihkan makeup. Tapi bila guna Aloe AC Clean Bubble Cleanser ni, tak perlu 2 step dah. Sebabnya, bubble cleanser ni kan ada minyak tea tree, makanya boleh buang secara maksimum sisa-sisa makeup. 


Kesan seminggu selepas penggunaan Aloe AC Bubble Cleanser

Selepas seminggu guna secara konsisten iaitu pagi dan malam, Scha rasa kulit lagi bersih terutamanya blackhead and whitehead di sekitar hidung. Memang terasa perbezaan dari sebelum ni. Kulit pun rasa lembap dan lembut je. Tak rasa kulit tegang selepas cuci muka. Tekstur buih yang sangat banyak membuatkan Scha tak sabar nak cuci muka setiap hari. Best kot cuci muka ada buih banyak! 


Rutin harian penjagaan muka:

1. Scrub (seminggu sekali) 
2. Aloe AC Clean Bubble Cleanser 
3. Serum
4. Sunscreen
5. Tinted Moisturiser 


More details:-
Aloe AC Bubble Cleanser
RM 65
150ml
Made in Korea
Ingredients: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree Leaf Oil), Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract




This product is truly amazing. Sangat tak memberi ketegangan di muka dan juga kulit terasa bersih dan segar selepas rutin cucian. Isipadu produk pun agak banyak dan menjimatkan wang poket korang. Mana nak beli Aloe AC Bubble Cleanser ni? Boleh refer information di bawah. Happy shopping! 


🍁Company : Hansaegee Nature

#hansaegeenature #hansaegee #aloeacbubblecleanser


Randomeness

Symptoms of Pretending to be Organized Disorder (POD)

Saturday, April 06, 2019


Assalamualaikum. Hai guys!


An organized home after a long day at work is what we sought for, giving us peace and clarity to enjoy the home. Imagine your house being up for sale and having all that clutter out of sight brings good and positive vibes to your potential buyers. However, there are pretenders who pretend to be organized with the facade of an organized life that masks many ugly truths. There are some signs that you are suffering from Pretending to be Organized Disorder (POD).

1) Your things are always missing but appear out of nowhere

You may look like you are always running around the house looking for your things through the cupboards and drawers of every corner. At times, your items don’t belong there because you want it to look squeaky neat and tidy. But, when it comes to finding your keys, your lipsticks or your favourite mug, the last place you will head to is the bathroom vanity. You probably wondering how did it get there and when the time is right, it appears.

2) Your bedroom is immaculate

Your tiny abode is where your stuff dreams are made of and we are talking about your clean sheets, uncluttered bedsides and the waft of your scented candle lingering across the air. While the surface sounds serene and dreamy, let’s move on to under your bed. All your clothes, your old toys, outdated magazines are piling under the bed like a scene from horror film. When you pushed the piles out from your bed, you will realize that it is a huge nightmare to un-clutter them.

3) You have books on organized but not in practice

You have probably read a book ‘The Life-Changing Magic of Tidying Up’ by master organizer, Marie Kondo, she has recently gained fame from her tidying and organizing skills. Then, you found yourself nodding in agreement to many of her points. But, putting them into practice is still not even there yet and it is still marked ‘To Be Confirmed’ like any of your ‘To Do’ list. While you love the idea of being organized, but actually when you put it in practice doing it, you think it’s boring.


4) Your desk is over equipped with stationary that you never intend to use

Everyone loves a well-organized work desk with all their stationary and items in place. It sounds like you don’t need paper clips, don’t need stapler, don’t need hole puncher but who the heck cares. This illusion is pretty well-portray for an organized person like you. In reality, your computer desktop is decorated by 62 images and 59 folders to form an intricate tapestry of chaos.


5) You own a junk cupboard

While junk drawers are for rookies but when you could not fit anything else in, I moved on to a section of my linen closet. Now, my line closet contains an assortment of random things from cat carriers to past bills, socks to cushion inserts that I can’t face throwing out. Sound bursting it may seems, but any of your visitors try opening your junk drawers, they will probably have a headache looking at it.

6) Your garage looks full with your hoardings

Your garage supposedly able to fit two cars but due to your hoarding stuffs, a two cars garage becomes a one car garage. Your refusal of saying goodbye to your old boxes of junk has taken up the space of your garage. I understand where you are coming from and your commitment to only filling it one side. But with the spaces around, you can actually fit a car is consider a great achievement.

7) You often write to-do lists with ridiculously easy achievable goals

There’s always a to-do list and everyday it is filled with a list of errands or task of the day. However, your list of tasks are mostly about ‘eat lunch’, ‘drink water’, ‘work out’ or ‘eat dinner’, the list goes on with this kind of task. Nothing is more satisfying than crossing off your list of to-dos even it is not actually achieving anything.

So, ask yourself again. Are you pretending to be organized disorder (POD)? Is it a good or bad thing? How does it affect your life?


Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook