Maryam Sofia, Pelengkap Keluarga Kecil Kami

Friday, July 20, 2018


Assalamulaikum.


Alhamdullilah. Alhamdullilah. Alhamdullilah.

Seketul Scha telah selamat melahirkan seorang puteri ke keluarga kecil kami. Harini, 20 Julai 2018 dah genap sebulan anak kami.

Tarikh: 20 June 2018, 6 Syawal 1439H
Masa: 10.12pm
Tempat: Hospital Tuanku Jaafar, Seremban, NSDK
Cara kelahiran: Emergency Csect

Nama diberi, Maryam Sofia binti Muhayat Ajwad. 

M for Muhayat, S for Syazana.


1 day old


A month old. Baru lepas kena cucuk. haha

Sesungguhnya, 5 hari kat hospital adalah pengalaman sakit dan baru bagi seorang perempuan yang pertama kali menjadi ibu. Nanti aku cerita pengalaman masa proses kelahiran. Bila aku teringat je masa aku delivery, fuhhh, boleh rupanya aku hadap. Aku fikir dah sampai hujung nyawa dah. Haha.
Alhamdullilah. Semuanya selamat.

Tu je lah short update. Tangan gatal nak blog balik and harap boleh lah bahagikan masa dengan baikknyaaa.

Hidup aku akan bertukar 360 darjah selepas lahirnya Maryam Sofia. Mampu kah aku?



You Might Also Like

7 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Sedap nama baby kak Scha :)

    ReplyDelete
  2. comelnya maryam sofia! Update lah, nak juga baca pengalaman scha :D

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah tahniah scha. Comel babynya. Nama pun sedap. Moga sentiasa jadi penyejuk mata aamiin.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, tahniah. Welcome to parenthood :)

    ReplyDelete
  5. attotototot tomey Maryam. semoga sihat membesar jadi anak solehah =D

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. tahniah scha.. semoga baby maryam menjadi anak yang solehah..amiin..

    ReplyDelete
  7. sedapnya nama baby! sha suka orang nama maryam &&& sofia pun <3 <3

    btw follow sini, http://www.shfyqhazhr.com/

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook