Penangan IKEA terbaru di Tebrau, Johor

Thursday, November 16, 2017


Assalamualaikum.


Fuhh, harini warga negara negeri Johor dan Singapura kemain excited sebab cawangan terbaru Ikea dan di buka di selatan tanah air.

Aku tengok gambar-gambar sorotan harini, ramai dah beratur untuk merasmikan Ikea. Fuyoo. Senanglah warga Johor nak shopping barang Ikea lepas ni. Tak perlu lagi upah personal shopper untuk beli barang. 

Yer, aku faham keterujaan warga Johor dengan pembukaan Ikea hari ni. Ikea kan terkenal dengan perabot ala minimalis dan cantik-cantik untuk deco di rumah. Lagi-lagi dengan makanan terkenalnya iaitu Swedish meatballs. Memang sedap taw meatballs ikea. Lain dari meatballs di luar. 

Kepada warga Johor, shopping elok-elok. Ikea tu luas. Haha. Lagi satu, esok-esok Ikea buka juga. Ikea jarang ada sale. Harga dia memang dah stick gitu. Fuhh, tang duit ada tak ada je. Haha. Sad.



ENJOY SHOPPING!

You Might Also Like

2 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. dahsyat betul, masih menunggu ikea dibuka di pulau pinang!

    ReplyDelete
  2. Dengar kata orang beratur macam tu sebab IKEA ada buat sale. Bukan ke?

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook