#SchaMakan - Preview Ramadhan Buffet @ PICC + GIVEAWAY VOUCHER!

Saturday, May 27, 2017

STICKY POST UNTIL 31st May 2017
*scroll down for new entry*
Assalamualaikum!


💕 Fuhh. Scha berkesempatan untuk mencuba buffet buka puasa di Restoran Pot & Pan, PICC hari tu. Apa yang menarik eh Buffet Ramadhan 2017 di PICC ni?

💕 Tema buffet tahun ni ialah International Iftar di mana menghidangkan juadah antarabangsa dan juadah warisan Melayu. 

💕 Nasi Briyani Buloh, Kaki Lembu Panggang dan Ikan Bakar istimewa merupakan hidangan utama di buffet ini. Fuhh, rugi tak cuba sebab gilaaa. Rasa nak bungkus bawak balik. Bukan itu sahaja taw, macam-macam juadah disediakan bermula dari pembuka selera sehingga ke pencuci mulut melayu style. 

💕 Untuk kasi ummphh bulan Ramadhan nanti, PICC akan mengagihkan bubur lambuk percuma kepada orang ramai sekitar Putrajaya bermula jam 4.00 pm hingga 5.00 pm pada 29 Mei 2017 di pintu masuk utama PICC.

💕 Oh yer, penyanyi Rosma Sidek AF akan menghiburkan pengunjung sepanjang bulan Ramadhan nanti. Fuhhh. Makan-makan sambil dijamu halwa telinga Rosma. Terus berselera makan!

Eh, jom lah tengok video yang Scha buat. Please watch, comment and share ehhh! 

💕 #SchaMakan - Preview Ramadhan Buffet 2017 @ PICC 💕


💛 GIVEAWAY VOUCHER 50% DISCOUNT @ PICC 💛

Syarat-syarat 💗💗

2) LIHATKONGSI  dan LIKE video di atas
3) Jawab soalan berikut:

Namakan 4 jenis bahan dalam aiskrim yang dimakan oleh Scha dalam video tersebut
(Jawab dalam bahagian komen video)

4) Komen di ruangan komen di bawah entry ini mengatakan anda sudah jawab berserta nama dan email utama anda (nanti senang Scha nak check)
5) YOU'RE DONE!
6) TARIKH TAMAT : 31 MAY 2017 ( 12.00 AM)


😚 HADIAH 😚

1) 2 keping 50% discount voucher



GOOD LUCK!


You Might Also Like

7 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Kalau menang dapat ape?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau menang dapat 2 keping discount voucher!

      Delete
  2. Sedapnyaaaaa!! lapar pulak tengok. Dah la konsep juadah dia tu western. memang menarik laaa.

    ReplyDelete
  3. noorfarhana
    kedaiprint2015@gmail.com

    ReplyDelete
  4. sy da jawab
    noorfarhana
    kedaiprint2015@gmail.com

    ReplyDelete
  5. bestnya.. tapi kalau nak bawak baby ni kang kesian lak dia takleh lama-lama kat luar.. huhu

    ReplyDelete
  6. best puasa kali ni mcm2 juadah dpt mkn.. hi scha lama xdtg singgah. picc sgt2 lah best especially mkanan dgn time konvo 😊😊

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook