Randomeness

Sudah beralih arah ke Youtube pulak ke?

Tuesday, January 31, 2017


Assalamualaikum. 


Ya tuhan, ke mana Scha Nazri menghilang? Hahahhaa. 

Sorry guyss. Memang lenyap betul aku rasa dalam penulisan blog ni. Bukan kata tak ada masa, tapi, sekarang ni dah macam teruja pula mencuba sesuatu yang baru. 

VIDEO.

Yes, video. Youtube. Vlog. Live FB. Insta stories. Anything you want to call it. 

Bermula 2017 ni memang sedikit sebanyak aku ada explore dunia video. How to edit video just using limited source like Windows Movie Maker tapi effect dia macam guna Mac Pro. Lagipun, duration video hanya sekejap je. Less than 5 minutes. 

Kalau korang ada kelapangan, meh lah SUBSCRIBE channel aku.


Tak ada Youtube? Google account ada, confirm account Youtube pun ada. Hehhe. 


Below is my playlist VLOG starts 2017. Kalau suka, comment and subsribe ehhh. Thankss guysss. Kalau ada channel juga, bagitahu aku taw. Nanti kita subs sama-sama. 


Tengah fikir nak buat giveaway. Insya-Allah coming soon!

Okay. Done. Later aku update lagi taw. Banyak benda nak cerita ni. Lagi-lagi nak cerita pasal #SchaBuyatKawen hahahahaha. Jeng jeng jeng!

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook