Lorong Seni @ Seremban

Sunday, September 11, 2016



Assalamualaikum. 

Hai guysss!

Esok raya haji, tapi aku kena kerja. Since mama ayah puasa hari ni, mereka tak plan nak balik kampung pun. Esok pagi baru balik katanya. And makanya, aku kebosanan harini. So, aku pergi lah jalan-jalan di Lorong Seni Seremban. Selalu ada kat Penang and Shah Alam je, but then, Lorong Seni ni dah ada kat Seremban. Bandar Seremban ni kebanyakannya masih dalam reka bentuk yang lama, jadi dia punya aura art street memang ada. hehe. Cantik gak. 

Ada lah beberapa keping yang sempat aku snap. 



Tarian Piring 

Ewahh, menari pulak dia kat situ. 


Buaian

Cubaan nak duduk, tapi takut patah and ada longkang kat situ. hahaha


Tarian Singa

Tak tahu nak pose macamana sebenarnya ni. hmmm


Floating Lantern

Paling suka yang ni! Cantik sangatt!


Butterfly Catcher & Pohon Cahaya

Spoil betul ada kereta parking and tak dapat nak tangkap gambar cantik-cantik.


Just found this so beautiful!


Upih

Eden nak tarik ekau ko, ekau nak tarik den?


Gerai Cendol & Penjual Roti

Cuma tak dapat cari yang dua di atas ni sebab dah nak maghrib. Wuwuwu. 



Haaa, kat atas ni lah lokasi Lorong Seni di Seremban! Orang Seremban yang tak pernah pergi lagi, meh lah pergi. Boleh tambah koleksi gambar dan pokemon sekali! hahahaha. Tak yah pergi jauh sangat sebab nak cari Lorong Seni, kat Seremban pun ada! Thumbs up MPS! 

You Might Also Like

3 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. menarik sangat lorong seni tu. berseni sangat. harap boleh jejak sana suatu hari nanti :)

    ReplyDelete
  2. cantik2 lukisan di Lorong Seni ni! Syok oo kalau boleh posing hehe

    ReplyDelete
  3. hi, saya datang follow sini :)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook