Ikat.

Saturday, August 13, 2016


Assalamualaikum.

23 Julai 2016 


Alhamdullilah, aku dan bakal suami, Muhayat Ajwad selamat di-ikat pada bulan lepas. Syukur segalanya selamat. 

Pohon doa kalian untuk kami berdua. Insya-Allah, cukup setahun kami akan dinikahkan. Harap-harap dapat kumpul duit sebanyak mungkin untuk masa depan kami kelak. 

Mana-mana rakan blogger yg kenal Scha, sila ADD sya kat Facebook eh. Senang nak hantar invitation. hehe. Add je lah, jangan segan-segan. 


Dah lama tak update, begini lah jadinya. Dua bulan tak update langsung sebab laptop masuk klinik. Seksa jiwa bila laptop takde. Nak tengok movie pun susah. hahaa. 

Insya Allah nak aktif blog and makeup balik! Nak kumpul duit kahwin sekali! 

Doakan kami yer! Amin :)

You Might Also Like

10 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Tahniahh akakkk! semoga cepat sampai ke jinjang pelamin. hehehe. ^^
    nampakk berseri-seri ^^

    ReplyDelete
  2. Wahhh! Dah lama x update... Taw2 dah tunang! Ha ha ha... Tahniah!

    ReplyDelete
  3. Congrats! Patutlah lama menyepi. Hehe

    ReplyDelete
  4. wahhh tahniah kak scha dh tunang :D

    ReplyDelete
  5. Tahniah Scha...dah berpunya sekarang..alhamdulillah..sis JM kurang aktif di FB..so klaau invite kat blog pun boleh tak pun email je :-)

    ReplyDelete
  6. tahniah scha....dlu scha alyahya dah berpunya sekarang scha nazri pula hehehe

    ReplyDelete
  7. Tak terlambat untuk akak ucap tahniah kan?
    Moga Scha cepat2 kahwin! :)

    ReplyDelete
  8. wah, tahniah.. smoga ikatan terbina berkekalan..

    ReplyDelete
  9. Tahniah!!!! Ika harap insyallah kawin cepat ye hehe

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook