Happy 1st Birthday Althea! #altheaturns1

Wednesday, July 20, 2016




Happy Birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday to Althea,
Happy Birthday to you!

Saeng il chuk ha ham ni da
Saeng il chuk ha ham ni da
sarang ha neun -- Althea
saeng il chuk ha ham ni da ~~

Yeayy! Althea Korea dah berumur SATU tahun! How time flies for Althea. Memang mengikuti perkembangan Althea since ia mula bertapak di Malaysia sebab Mamasan Butterfly Malaysia, Tammy Lim yg membawa masuk Althea Korea ke Malaysia!

Haaa, tahu tak Althea tu apa?


Althea ini ialah satu tempat online shopping khusus untuk barangan kecantikan dari Korea! Tak kisahlah makeup, skin care, hair product asalkan berkait rapat dengan kecantikan persis wanita Korea, Althea lah tempatnya! 

Harga pun berbaloi dan murah PLUS ia nya khas diimport dari Korea. So, memang langsung tiada kilang di Malaysia taw. Semuanya dibawa terus dari Korea! Kalau beli barang sehingga RM150 ke atas, korang akan dapat FREE SHIPPING! Wehhoooo!

Tahu kah korang, produk kecantikan dari Korea sememangnya khusus untuk wanita Asia macam kita? Mekapnya yang tak terlalu heavy dan sangat sesuai dengan cuaca kita di Malaysia yang panas dan lembap ni. Skin care pun sememangnya terbaik dari Korea! Jangan risau, semua barangan di Althea ialah ASLI, ORIGINAL, AUTHENTIC! So, no worries okk!

Ok! Jom ramai-ramai celebrate birthday Althea! Ada pelbagai aktiviti dan hadiah yang super duper menarik untuk korang join! 

Althea's Birthday Celebration 20th - 31st July, 2016



Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit
For orders placed on 20/7 onwards. While stocks last.



Free Goodies for first 1,500 shoppers
Full size beauty products. While stocks last. 


Birthday Giveaway. Pick 3 Top Sellers for 100% REBATE!
Rebate will be credited into your account. 



#AltheaTurns1 Instagram Contest
-Got your Althea party kit? Wish us a happy birthday with #altheaturns1 and stand a chance to win amazing prizes such as Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits and beauty hampers from Althea! 
- Prizes total worth KRW10,000,000 to be won.
- Contest starts from 20th July - 15th August, 2016



So, daftar akaun Althea cecepat dan scroll semua items kat Althea. Confirm rambang mata tak tahu nak pilih yang mana satu! 

Servis Althea memang terbaik! Tak leceh sangat, senang je guna debit card. Cuma tunggu barang sampai dekat depan rumah! Haishh, makin tak keruan gini. Habislah duit gaji aku tiap2 bulan! Hhaha.

Happy shopping at Althea Korea

and oh,

Happy 1st Birthday Althea!



You Might Also Like

3 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. ow, first time dgr..kena korek ni,,haha bru mula berjinak2 dgn makeup..haha!

    ReplyDelete
  2. wow...baru tahu mengenai althea. bagusnya bila dapat free shipping

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook