New air to breathe!

Sunday, April 10, 2016



Assalamualaikum. Hai semuaa!

Okay lah.

Since aku nak mendatangkan balik mood berblog, aku pasanglah header baru. So, that aku excited nak hadap blog lepas ni. haha.



Okay lah kan?

Ada bunga seketul dua, simple je. Takde lah serabut sangat kepala aku ni. Makin tua ni, makin nak benda simple-simple je. Betul tak?

Nanti aku jalan-jalan kat blog korang eh. Maaf lah lambat sikit jengah. hehe.

Cuma, nak bagi hint sikit jeww.




Nak tanya, okay tak makeup aku? haha. 

Jaga diri guyss!

Muahh ^^

You Might Also Like

7 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Semoga Scha dapat kerja dengan secepat mungkin tu dah boleh tukar Semoga Scha kahwin dengan secepat mungkin. Amin :).

    ReplyDelete
  2. Suka sangat dengan header baru. Makeup pun suka jugak. Sweet dan simple je. Nice...

    ReplyDelete
  3. saya x pandai pakai mekap, tpi mekap akak ni lawa sbb nampak natural je. teringin pulak nk pakai mekap camni, huhu

    ReplyDelete
  4. santek header baru..haha! makeup pun lawa, xover..masih dlm study cra nk pkai makeup yg btul..

    ReplyDelete
  5. santek header baru..haha! makeup pun lawa, xover..masih dlm study cra nk pkai makeup yg btul..

    ReplyDelete
  6. ok teruskan blogging scha

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook