Randomeness

New air to breathe!

Sunday, April 10, 2016



Assalamualaikum. Hai semuaa!

Okay lah.

Since aku nak mendatangkan balik mood berblog, aku pasanglah header baru. So, that aku excited nak hadap blog lepas ni. haha.



Okay lah kan?

Ada bunga seketul dua, simple je. Takde lah serabut sangat kepala aku ni. Makin tua ni, makin nak benda simple-simple je. Betul tak?

Nanti aku jalan-jalan kat blog korang eh. Maaf lah lambat sikit jengah. hehe.

Cuma, nak bagi hint sikit jeww.




Nak tanya, okay tak makeup aku? haha. 

Jaga diri guyss!

Muahh ^^

Randomeness

Dah daftar Sepetang Bersama Blogger 2016!

Sunday, April 03, 2016


Assalamualaikum. 

See.

Aku hilang lagi. hahaha. Sorry guys. Darjah kemalasan berada di tahap kritikal ya amat. Wuwuwu. 

Aku nak bagitahu ni jeee..

Korang ada yang dah daftar nak hadir ke Sepetang Bersama Blogger (SBB) takk? 

Kalau adaaa, inform dekat aku. Nak pergi sekali. Ai segan lah sorang-sorang kat sana. hehe. 

Mana yang belum daftar, 5 April 2016 ni last tarikh yuran daftar RM30. After 5 April, naik RM50. So, cecepat daftar okayy!



Lokasi : Dewan Campbell, Kuala Lumpur
Tarikh : 16 April 2016
Masa : 8.30 pagi - 5.00 petang

See, you guysss sooonnn!


Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook