Quick update!

Tuesday, February 16, 2016


Assalamualaikum!

Hai semuaaa!

Aaaaa, sorrry guysss. Lama gila tak update! Seriusss. Banyak sangat benda dan masalah yang kena hadap sekarang. Wuwuwu. 


Kat luar nampak happy, tapi dalam hati, hanya Allah je yang tahu beban yang aku tanggung sekarang. haha. 

Sebab tu macam dah kurang sangat blog. Sekadar update di Instagram je. Kekadang nak tengok dashboard pun segan, sebab ada yang masih sudi datang komen tanya khabar even aku dah lama senyapp. 

Alhamdullilah. Aku baik-baik ajee. Cuma, ada seketul dua masalah yang harus ku hadapi dengan tenang. Ececehh. 

Anyway, rindu blog balik. Mana tahu mood rajin datang balik lepas nii! hehe. 

Sebelum tu, nak share satu lawak sikit. Janji korang gelak taw!


Dah kbai!

Mmuah ciked!

You Might Also Like

7 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. welcome back scha... terpikir jugak mana scha pergi - tetiba diam menyepi

    ReplyDelete
  2. Tomeinyeee... Miss u dear...

    ReplyDelete
  3. Memang lama dah tak dengar pasal kak Scha :)

    ReplyDelete
  4. Anwar Hadi buat lawak ke ni ? tatau nak gelak ke x.. ehehe..

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook