Awak, apa khabar?

Thursday, November 19, 2015


Assalamualaikum. Hai semua!


Huwaa. Bersarang dah blog aku nii. Rindu. Tapi, disebabkan mencari sesuap nasi, ku gagahi juga OT sampai lebam. Haha. 

Korang apa khabar? Dah banyak sangat cerita terlepas sebenarnya. Kekadang hanya mampu baca and tinggalkan komen. Itu pun tengok mood penat ke tidak. Kasihan betul.

Baru-baru ni aku dikejutkan dengan pemergian ayahanda tercinta Siti Humairah (http://sitiyangmenaip.blogspot.my/). Sungguh aku tak menyangka sebenarnya. Tapi, itu lah ajal maut di tangan tuhan. AL-FATIHAH. Semoga kawan kita, CT, tabah dalam teruskan kehidupan. Chaiyok!

Well, nak tanya satu soalan je,

Apa khabar?

You Might Also Like

12 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. Selamat ber OT hehe
    Sihat alhamdulillah :P

    p/s : Al Fatihah dalam takziah...

    ReplyDelete
  2. hai kak scha. lama tak dgr berita. hehhee

    ReplyDelete
  3. BAIK! hihihihi kak scha pe kabor jgk hihu :p

    and happy OT!!!!

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah sehat walafiat...samelah kita scha, me too selalu OT, trying to make ends meet :D hehehehehe

    ReplyDelete
  5. khabar baik kak schaaaAaaaaaaaaAAAAAaa!! its been ages kak ;(
    welcome back kak scha. rindu nak baca entry kak schaa

    ReplyDelete
  6. ya Setiap yang hidup pasti akan menemui mati...tidak dilambatkan atau dicepatkan walaupun sesaat.

    ReplyDelete
  7. schaaa....cepat menaip entri baru nak baca niii

    ReplyDelete
  8. alfatihah.

    samelaa kite , busy je. dah tade masa hadap blog je T-T

    ReplyDelete
  9. Ya Rabbi.. Scha.. CT baru jalan2 blogwalking sini..
    T.T sorry lama tak jenguk.. thank u Scha.. so thoughtful of you.. thanks again <3

    take care ya..

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook