#SchaJalan Penang : Teaser kot?

Tuesday, September 15, 2015


Assalamualaikum. Hai semuaaaa!

Maaf!

Sangat-sangat minta maaf!

Dah lama menyepikan diri. Terlampau busy dengan kerja dan kesihatan tak mengizinkan last 2 weeks.

Sumpah aku rindu nak berblog. Tapi, keutamaan tidur tu lagi penting. kahkahkah.

Padahal, banyak je benda nak share dengan korang. hehe.

Maaf-in.

Akan ku cuba untuk aktif blog lepas ni. Rindu woih.

Oh yer, esok hari Malaysia kann? Maknanya esok public and kalau aku OT, insyaAllah, dapat duit lebih sikit. haha. Mata duitan betul. Tapiii, esok heaven sebab bos takde, so, boleh lah mengupdate blog sekejap. Itu pun kalau rajin. Mihmihmih.

Saja nak habaq, yang ceq pergi Penang 11 September hingga 13 September itu hari. Cuti-cuti family. Insya Allah, akan ku cuba untuk update yerr.

Haaa, lagi satu. Ini bukan bajet travelers taw, ini bajet family. So, paham-paham je lah ongkosnya berapa. haha.

Ni aku kasiiii selfie seketul atas Jambatan Pulau Pinang Kedua!


See you in my next post! 

^^

You Might Also Like

5 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. wah wah wah cepat cerita!!!

    ReplyDelete
  2. Tak sabar nak baca pasal Penang.

    ReplyDelete
  3. Wahhh...bestnye berjalan. Ana xpernah lg sampai ke penang. :( i hope one day dapat gi penang. Syoknye jalan. Kekekeke

    Same la kite, lame ana xsinggah sini. Dan sekian lama ana x update blog. Ni baru update. Jemput singgah.

    ReplyDelete
  4. bestnya travel, cepat2 lah update entry kak scha. hehehehe :D

    ReplyDelete
  5. wah jalan2 Penang...kat sana dgr nya byk makan best n sedap!!

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook