FlyFM and Mr WallaWalla!

Saturday, August 08, 2015


Assalamualaikum. Hai semuaaa!



AND YES, MY WACKIEST QUESTION WON THIS CONTEST!

And no, that is just a question. Bukan aku percaya pun. hehe


Seriously, mengigil jugak lah bila FlyFM follow and DM nak mintak details. Hahahaha. Tunggu call je. Dah lah tengah kerja. Nasib baiklah bukan waktu busy. Wiwiwi. 

Setakat ni, ada 3 kali jugaklah aku menang contest kat FlyFm. Flyfm ni contest dia menarik and aku senang nak tembus. Kalau HotFm tu mak aihh kemain susah lagi nak tembusss. FlyFm ni aku cuba nasib setahun sekali je. hehe. Alhamdullilah. Ada rezeki lebih sikit bulan ni.

Okay. See you again munchkins!

Follow and let me know!

You Might Also Like

8 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Congrats, Scha! Rajin masuk contest2 begini ye,..

    ReplyDelete
  2. Wah wah wah. Tahniah ya kak Scha :D

    ReplyDelete
  3. bestnya dah menang ! hazy tak pernah lagi masuk contest ceni.

    ReplyDelete
  4. tahniahhh kak scha, lawak betol soalan tu. :D

    ReplyDelete
  5. wah bestnya. tahniah kak (づ ̄ ³ ̄)づ

    ReplyDelete
  6. eh seriously betul FlyFM sngt osem.. kalo between hitz ngan fly yes CT dngr fly..
    macam lebih mesra pendengar.. hehe..

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook