Apartment Taylor Swift yang WOW!

Tuesday, August 04, 2015


Assalamualaikum and hai semuaaa!


Untuk pengetahuan semua, aku memang minat, suka, kagum etc dengan Taylor Swift. Kalau nak diikutkan, aku memang membesar dengan lagu dia bermula dengan lagu Love Story. Lagu Love Story ni kan kemain meletup zaman-zaman dulu. Haha. Dah lah tengah angau, memang lah sesuai lagu Love Story dengan aku. hehe. 

Taylor Swift At The iHeartRadio Music Festival 2014



Aku respect dengan Taylor ni sebab dia sangat menghargai peminat dia. Jenis tak berkira punya orang. Yang kisah cinta dia tu aku takleh nak comment apa-apa. Mesti ada cerita di sebaliknya kan? Yang bestnya pulak, dia boleh tulis lirik lagu berkenaan kisah cinta dia and BANG! Lagu dia meletup. Sampai kan paparazzi investigate lirik lagu Taylor sebab nak tahu lagu tu pasal ex dia yang mana satu. Haha. Dahsyat gak lah.

Okayyy. Iolls teruja nak share dengan korang gambar apartment Taylor Swift weii! Seriously, aku tak tahu sama ada satu apartment tu dia yang punya or what. And if yes, aku nak apply jadi roommate Taylor Swift! Hhaha.


OMG!





Sumber: Teen Vogue

Besar yaa amat. Haha. Hard work dia kan. Dia berhak apa yang dia dapat. Hhaa. Okay. Kitew nak sambung blogwalking, jalan-jalan blog korang. I misshh you guyss. hehe.

Follow and let me know!

You Might Also Like

15 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. wow.... tp k.lin tak minat design kayu sangat ni... suka sangat tang kichen dia... putih.

    ReplyDelete
  2. apak besar apartment dia. mmg respect habis. haha. minat dia gak, tp tak hardcore mcm scha la.

    ReplyDelete
  3. akkk tak ingatt kiteeew kee. hahaha. -_- heaven gila kalau dpat rumah camni. T_T

    ReplyDelete
  4. perghhh,,, macam hotel kan..

    ReplyDelete
  5. besar gile...tp mcm kosong n lame je rumah nye..takut pulak klo duduk sorang2....

    ReplyDelete
  6. Kalu SS yang masuk apartment tu... Rasa tak mo kuar... Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  7. berjuta habis nih...ohh syurga dunia....mmg wow kevavom lah

    ReplyDelete
  8. The whole apartment tu, dia punya ke?

    ReplyDelete
  9. saya rasa mmng satu apartment ni dia punya kot. lawa gilaaaa. tpi x heranlah sebab ni taylor swift kot, mmng dia mampu nk dapat rumah besar gedabak cmtu

    ReplyDelete
  10. fuyyoohhh.. betul tu.. tak kisah pun pasal lagu dia pasal siapa.. yang penting best dan dia tak buat pasal dengan peminat.. gila best apartment dia.. nice je..

    ReplyDelete
  11. memang wowwwwww! sangat wowwwww! :)

    ReplyDelete
  12. peh rumah dia. hebat arrr (⊙_☉)

    ReplyDelete
  13. rasa macam da pernah tinggal komen kat sini..
    tak ada eh..

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook