Ahkak berhipster dgn Zalora

Sunday, August 16, 2015


Assalamualaikum. Heyy guysss! *wow, new intro!*


Wahh wahh wah, kemain ahkak berselfie dengan spek mata bentuk love ni taww. Sebenarnya aku dah lama mencari spek mata gini. Sebab aku selalu tengok minah mat salleh pakai spek gini. Kedai fizikal memang susah nak cari. 

Lepas dapat gaji haritu, saja lah cuci mata kat Zalora. Cari beg baru since beg dah agak lusuh. Tinggal masa nak putus je. Haha. Bila dah dapat beg yang berkenan, aku survey lah spek mata. 

SEKALI TERJUMPA SPEK MATA HEART SHAPE! 

Haha. Aku berkira nak beli ke tak sebab takut tak sesuai and mata and kecik. Macam tak berbaloi. But, since dah berkenan, aku gamble je lah. Click Add to Cart and terus checkout. Risau kalau lagi lama aku kat website tu, lagi tak keruan iman aku. haha.

Kalau korang berkenan, pergi lah click gambar kat bawah nii. Harga RM55 tapi kalau korang pandai guna cashback atau coupons, boleh dapat banyak less. Lagi best kalau korang first time shopping kat Zalora, boleh dapat diskaun 20%.


Gambar bawah ni packaging dia. Dia tak letak dalam case, so, dia memang seal bebetul guna benda alah ni. Macam cushion so that spek tu tak pecah.

Setakat ni memang aku puas dengan servis Zalora. Order rabu malam, sabtu dah dapat. Hhaa. Cepat dan pantasssss.


Oh yer, ini bukan sponsored post oleh Zalora. Tapi, kalau benda best, memang aku akan share dengan korang kan? hehe.

Follow and let me know!

You Might Also Like

12 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. hipsturr nya, kaca mata bentuk love. cute sangat :D

    ReplyDelete
  2. Wuuuu berkaca mata hitam wuuu :D

    ReplyDelete
  3. wow kakak.. very the bergaya you..

    ReplyDelete
  4. Bukan main bergaya lagi dia :)
    Lamanya tak kemari jengah Scha

    ReplyDelete
  5. hai kakak.. i dtg lagi jenguk u.. mana u diam lama ni.. hehe..

    ReplyDelete
  6. Cantiklah Scha..psst..lama menyepi..sibuk ke

    ReplyDelete
  7. wahh cantik...hipster gtu..

    Salam Blogwalking: www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  8. wau sis pun suka bergaya dengan zalora... Sama lah kita... Cantik speck mata tu... :)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook