Duit rayaaa oo duit rayaaa!

Tuesday, July 21, 2015



Assalamualaikum. Hai semuaaa!

Selamat hari raya yang ke-LIMA!

Wah wah wahh, dah hari raya kelima baru nak update. Kemain pemalas yer Scha! *cekak pinggang*

Saja je nak bagitahu yang aku ada tanggungjawab nak beri duit raya start tahun ni. 

Syukur Alhamdullilah. Dapat jugak beri duit raya. 

Last year, yang paling tak menahan cousin sebaya aku bagi duit raya kat aku. Sedih weiii. Rasa macam kerdil gila rasa diri ini sebab tak kerja lagi. 

So, tahun ni dapat lah buat sedekah sikit. Bagi pun kepada sepupu-sepapat yang lagi muda dari aku. hehe. 

Mana tahu tahun depan boleh wakilkan duit raya je kepada bakal suami? Eh? Aminn :)

Eh, btw...

Scha nak ucapkan

SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN

Maafkan Scha kalau tersilap kata sepanjang korang datang blog Scha. Rindu kat korang. Tunggu aku balik Nilai sebab lagi tenang nak update kat sana. Hehe. 

Kosong-kosong okay!


Follow and let me know!

You Might Also Like

13 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri Scha... Nak duit raya boleh ???

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya scha!!!!

    ReplyDelete
  3. minal aidzin wal faidzin mohon maaf lahir dan batin juga mba :)

    ReplyDelete
  4. ada had umur tak Scha ? nak duit raya juga ! hehe

    Selamat Hari Raya Aidilfitri ! :D

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya, Scha. Mesti super meriah raya tahun ni :)

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya scha! nak raya rumah scha, nanti dapat duit raya tak? eh

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya, kak Scha! :D

    ReplyDelete
  8. wahhhhh tahun ni dah mula memberi duit raya ye scha? besnya! nak duit raya jugak scha! hehehe



    salam aidilfitri scha. maaf segala salah silap :)

    ReplyDelete
  9. Nak duit raya juga weh !

    ReplyDelete
  10. nk jugak duit laye!! :D hihiihih

    ReplyDelete
  11. in shaa allah Scha...kalau ada jodoh tak ke mana aminnn

    ReplyDelete
  12. nak duit raya !!! hehehe tahun ni still dapat tapi makin berkurangan..

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook