Pemenang Giveaway Sayang by Scha Nazri (HOORAY!)

Tuesday, May 19, 2015


Assalamualaikum. Hai semuaaa!

Sihat kee takkk? Phewww. Lama gilaaa aku nak publish pemenang-pemenang Giveaway Sayang niii. Berat jugak cobaan dia. Hahhaha.


Okay. Let's cut the chase.

5 pemenang yang terpilih oleh Random.org untuk memenangi TOPUP RM10 ialaahhhh....






TAHNIAH koranggg! So, cecepat email ke Scha nombor telefon dan operator korang yer. 
[ sya_zana91@yahoo.com ]

10 pemenang yang terpilih untuk blog review (satu blog seminggu) ialahhhhh....











Tambahan review :)


And if Scha rajin, Scha akan review peserta-peserta GA Scha ni taww. Hehe

Pemenang UTAMA yang bertuah untuk memiliki sebuah mint clutch bag oleh Zalora ialahhhhhh


MAMA 3 Farhanah

Mama, hantar details alamat, no telefon ke [ sya_zana91@yahoo.com ] taww!

Tahniah semuaaaa! Terima kasih kepada yg sudi join. Maaflah lambat benau nak umum nyaa. Masa dan internet sangat mencemburui daku. hhehe. Kepada yang tak menang, doakan rezeki Scha murah and Scha akan buat satu giveaway lagii! Aminn!

Follow and let me know!
Facebook  | Instagram | Twitter

p/s: Jangan tanya kenapa gambar random.org besar gedabak. Tak reti betul nak adjust. haha

You Might Also Like

14 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. wah, tahniah mama! best gilaaaa dapat pouch! hahahaha... nama kita ada juga. yeah :D

    ReplyDelete
  2. wahhhhh besnye dorang menang! amy menang! tahniah3!! hehehe

    ReplyDelete
  3. Scha, akak punya link kenapa menang sampai 2 hehehe yg mana satu ni..
    http://enyyusnizar.blogspot.com/2015/04/giveaway-sayang-by-scha-nazri.html

    ReplyDelete
  4. walaupun hatiku sedih sebab my baby girls tak dapat beg tu ( mean khaiz kena beli satu dekat she... huarghhh abih duit! ) tapi best sebab dapat direview oleh seseorang kan kan kan... betul tak semua....

    ReplyDelete
  5. tahniah mamafarhana...
    yeaayyy ade review tok kite
    terima kasih scha

    ReplyDelete
  6. tahniah semua!! rezeki! alhamdulillah ^_^

    ReplyDelete
  7. Yeah! Dapat top up...alhamdulillah

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  9. yay menang direview by kak scha . hip hip hooray ! tahniah juga yg lain :)

    ReplyDelete
  10. Baru ingat nak masuk sekali dah habis uwaaaaa

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook