Oh Snap! It's Giveaway Time By Haziqah Muhamad

Sunday, May 31, 2015


Assalamualaikum. Hai semuaaaa!

Ada tak sesiapa yang tak sempat join giveaway kita harituuu? Nah, blogger inijurnalkitapunya.blogspot.com ada buat giveaway uolls! Hadiah best-best! Sesiapa yang nak join, sila baca syarat-syarat ni ye.


SYARAT-SYARAT:

Letak tajuk entri: Oh Snap! It's Giveaway Time By Haziqah Muhamad.
Print screen + pastekan gambar di bawah di entri belog korang. JANGAN LUPA LINK KAN GAMBAR TERSEBUT KE BELOG www.inijurnalkitapunya.blogspot.com .


Follow belog (inijurnalkitapunya.blogspot.com) dan twitter (https://twitter.com/sindiketbuku).
Like Fanpage Haziqah Muhamad di sebelah kanan belog ini.
Like & share entri post ini dekat facebook korang. (ada button like & share di akhir entri)


Tag DUA bloggers lain. Make sure diorang alert yang diorang di tag ye.
Akhir sekali, letak details berikut di ruangan komen di bawah. (Supaya penyertaan korang tak tercicir)


TARIKH PENYERTAAN BERMULA DARI: 28 MEI - 11 JUN 2015

HADIAH-HADIAH:

Hadiah Pertama x 1: DIY CLOCK


Hadiah Kedua x 1: Self Stirring Mug


Hadiah Saguhati x 2: White Light


Haa senang je kan? Kalau tak berapa nak faham, korang boleh pergi jenguk blog dia inijurnalkitapunya.blogspot.com. Apa lagi, jomlah join ramai-ramai!

Follow and let me know!

You Might Also Like

7 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. Semoga berjaya cik Scha ^_^

    ReplyDelete
  2. hihi teringat pulak before kawen ritu konon beli whitelight nie sebab nak kasi gigi putih masa bersanding, dah beli jadi takut pulak nak guna..hihi

    ReplyDelete
  3. Good luck kak Scha :)

    ReplyDelete
  4. ala...terlepas!cmane Scha, menang tak?

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook