Ex ajak tengok wayang?

Friday, April 10, 2015


Assalamualaikum. Hai semuaaa!

Cakkk! Haaaa, apa kena dengan title aku? haha

Sajaaa. Aku main game kat twitter di curator-kan oleh @twt_cinta hahha.


Click link ni untuk tengok reply orang lain. Sumpah kelakar. hahahaha --> https://twitter.com/twt_cinta/status/586513967561883648

Si Muhayat Ajwad jawab apa?


"Mana tau dapat tengok wayang free" - Muhayat Ajwad

Nampaklah mula-mula dia tak bagi, tapi elehhh jawapan last tu saja nak sedapkan hati dia je. hahaha. 

Baca respons orang lain lagi kelakarrr. Kesian jugak sampai makwe dia call tanya kepastian. haha. Ada jugak jawapan beri macam 'Saya taknak kongkong awak. Kita belum ada ikatan sah lagi.' Ini aku THUMBS UP! 

Eh, terima kasih sesangat atas doa korang supaya aku cepat dapat kerja. Alhamdullilah. Isnin dah start kerja dekat kilang Recron Nilai. Even sebagai assistant sahaja, itupun dah cukup untuk aku bertapak dalam industry ni. Terima kasih banyak-banyak yer :)

Ada hadiah sikit untuk korang taw. JEMPUT JOIN GIVEAWAY SAYANG by SCHA NAZRI ehh! Ini sahaja cara untuk aku membalas kunjungan dan doa korang! 

Harap seorang Scha Nazri akan bekerja bersunguh-sungguh untuk kahwin! EH! Hahaha. 

Follow and let me know!

You Might Also Like

27 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Patutlah saya tengok ramai orang tweet benda ni. Kelakar je bila baca respons semua tu. Terpaksa tahan gelak sebab baca semua tweets tu dekat library.

    ReplyDelete
  2. Tahniah Scha dah dapat kerja !

    ReplyDelete
  3. Hehehe macam2! Ayat last memang kelakar.

    ReplyDelete
  4. First, tahniah sebab dapat bekerja!
    Second, reply cik abang tu memang Win. Apa2 hal pun, make sure dapat tengok free baru pergi ye.. Hehehe.. #wujudjugapermainanmacamni #haihhhhh

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah scha dah dpt kje..kje bebaik tau..huhu..

    ReplyDelete
  6. makan hatilaaa oi minta nak kuar ngan ex.. sepanjang show dok gelabah..
    yg gfren tu gatai sngt awatnyaaa hahahaha.. xyah la pegi.. kelakar..

    ReplyDelete
  7. nak pi bacalah apa respond2 diorang tu.. hahaha..

    ReplyDelete
  8. scha tak nak ajak saya tengok wayang? hehhe

    ReplyDelete
  9. Macam macam ya jawapan nya.
    Semoga berjaya di arena bekerjaya.
    Semoga cepat di satukan

    ReplyDelete
  10. NAK TENGOK BANGI TERBAKAR tak menahan tu... hahaha...

    good luck ye kak :)

    ReplyDelete
  11. Scha!!! Rindulah! Sorry baru sampai sini. Alhamdulillah! Gemmbira dapat tahu Scha dah dpt kerja :) Tahniah!

    ReplyDelete
  12. tahniah kak da dapat keje ^-^

    Ok. nanti kite nak try tanya kat dia xp

    ReplyDelete
  13. Kehadapan Scha yg disayangi,


    Menemui Scha yang berada di Nilai. semoga sehat sahaja hendaknya. kehadiran komen ini tak lain & tidak bukan adalah sekadar untuk bertanya khabar Scha di sana.

    "aku tanya apa kabarrrr~~" <--nyanyi okey hehe =P

    Rindu Scha :)

    ReplyDelete
  14. tahniah Scha dah dpt kerja! tak kisah la keje ape as long as dpt pengalaman bekerja. hehe

    ReplyDelete
  15. Nie boleh start perang nie

    ReplyDelete
  16. errr.. x pernah bercinta tp ex suami penah ajak dia makan. eh eh? berdua? no! kami dah ada ikatan sah ^^

    ReplyDelete
  17. muahahaha.. ala tengok wayang je pun.. hahaha..

    ReplyDelete
  18. Ke mana hang menghilang cik Scha uit..

    ReplyDelete
  19. ehem~

    kehadapan Scha lagi sekali.
    apa khabar? moga sehat hendaknya.
    dan moga urusan harian molek2 aje hendaknya.

    Rind Scha :)

    ReplyDelete
  20. Kalau free ape salahnye..... Kalau Cikna xhingin g walaupun free

    ReplyDelete
  21. haha. saya taknak kongkong awak ;')

    ReplyDelete
  22. hai scha!! lame xdtg menjenguk ke sini....scha sehat? how's life now? muah from far-far-far-away land!!!! :D

    comel jer jawapan muhayat tuh... tapi dia risau jugak tuh nampak gayanya...kehkehkehkeh

    ReplyDelete
  23. Kalau Ex ajak keluar, keluar lah tapi jangan bagitau pasangan... hahaha

    ReplyDelete
  24. Hi! Btw saya nak tanya pasal awak kerja dkt recron. Okay takk?

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook