Tuesday Tips: Band Aid Hacks #1

Tuesday, January 13, 2015


Assalamualaikum. Hai semua!

Rasa nak buat setiap hari Selasa tips dan life hacks yang memudahkan kehidupan seharian kita. Kalau boleh aku share, aku share. Hihi.


TuesdayTips : Band Aid Hacks #1


Menjadi satu masalah kalau terluka kat ibu jari. Bila jumpa ni, rasa macam woahhh, satu masalah selesai. Takyah nak fikir macam mana nak balut elok-elok. Duhh. haha

Follow and let me know!

You Might Also Like

20 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. mcm mcm bnda skrg yg direka khas nak mudahkan lagi kejer kejer manusia even dr sekecik kecik band aid or plaster sklipon :0

    ReplyDelete
  2. hari tu pernah kena tingkap jari luka sampai sekarang terasa ngilu. hhahaha :P

    ReplyDelete
  3. jarang nk jumpa flat band aids camtu. hahaha. selalu guna yg biasa memanjang tu je :)

    ReplyDelete
  4. tapi plaster sy bentuk rectangle panjang T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya boleh potong je. ha ha ha

      Delete
    2. sangat membantu jawapan ni. hihii

      Delete
  5. Replies
    1. yg pastinya bukan di pasar jual ikan

      Delete
    2. cehh....mmg nk kena debik si ZF ni ahahaah

      Delete
  6. hai schaaaaaa. lama tak singgah sini. band ni boleh dapat kat mana eh? tahu?

    ReplyDelete
  7. Band aid kita band aid biasa je. Macam tak boleh je buat macam ni.

    ReplyDelete
  8. Wahh. Berguna ni. Selalu balut comot2 ja. Hehe

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. yang biasa tu sis JM pun tahu ahahah

      Delete
  10. selalu tahu yang panjang tu je plaster. yang macam ni tak pernah jumpa.. kat office ni, jari kak Ros kadang-kdang terluka jugak,. kena kertas :(

    ReplyDelete
  11. Bagussss! Yg tgh tu sangat sesuaiiii utk akak. Selalu luka & terseliuh area tu. Bila balut pakai plaster jari jd kejung!

    ReplyDelete
  12. bagus gak ni.tp mane nk cari? hehe

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook