#SchaReview -- From FAMF Tower

Thursday, January 08, 2015


Assalamualaikum. Hai semuaaa!


Dah busy sikit sekarang since dah start buat part time kat butik pengantin. And esok ada interview. Last interview. Aku rasa macam tak larat dah nak hadap interview lagi buat masa ni. Kalau ada rezeki, ada lah kan? :)

Haaa, sepanjang aku berblog ni, kak Farrah boleh dikatakan agak kamceng ah. Ye ke kak? Haha. Bila dah lama tak datang blog dia, mesti aku penat nak ngejar entry-entry dia. Kak Farrah ni kreatif sikit. Ada je benda dia nak update. Kira ilmu jugak taw. Sebab kekadang belajar pasal DIY kad, perkataan baru, masakan simple yang amat! Macam-macam boleh dapat dalam blog kak Farrah ni.

Entry ni aku buat penghargaan untuk kak Farrah sebab share entry #makeupbyschanazri -- Mekap tunang. My first client! aku lepas. Ye lah kan, baru nak bertapak. Agak perlukan sokongan dan hebahan. haha. Thanks kak Farrahhh!

*klik untuk ke blog kak Farrah*


Tahu tak antara resipi yang aku selalu cuba kat blog kak Farrah ialah Bislor? Magadd. Sedap gilaaa ya ampun. Aku pun dah nak meleleh air liuq terbayang Bislor ni haaa. Apa itu bislor? Basically, BISKUT + TELUR! Senang gilaaa! Nak tengok resipi kat sini haaa --> Layan Blues dengan Bislor

Resipi bislor antara wajib menu yang korang kena try. Percayalah, mesti ketagih lepas tuuu. Hahaha. Rasa macam crunchy and squishy telur gituuu. Yummmehhhh!


And, sebab jadi tetamu wajib blog kak Farrah, aku dapat momento! Wiwiwiwi

Bienvenue (Welcome) kak Farrah :)

Scha ucapkan terima kasih sekali lagi kepada pengunjung blog Scha Nazri. Maaf kalau lambat singgah rumah. Paham-paham je laaaa. hihi. Amboi, kemain. Baru kerja part time. Hhaha. 

Jaga diri semuaaa!

Follow and let me know!

You Might Also Like

16 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. Cik Farrah MF dah boleh bukak kelas masterchef... He He He...

    ReplyDelete
  2. saya dh try bislornya...sedap walaupon rupa biasa

    ReplyDelete
  3. kita pun berprt-time je scha..asik penat memnjng..huhu..

    ReplyDelete
  4. Kita baru juga lawat blog kak Farrah :)

    Baru tahu Bienvenue tu boleh guna as welcome untuk balas thank you. Selama ni ingat Bienvenue tu welcome untuk selamat datang.

    ReplyDelete
  5. betullah... kalau masak kelas dunia macm tu... leh jadi masterchef tu... lepas tu kalau dah jadi juri jangan ganas sangat ngan Scha yer... hahahaha

    ReplyDelete
  6. Temptingnyaaaa gambar makanan tu. Alaaaa. Alaaaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tempting kan. walaupun nampak biasa, ,mesti sedap kan. . :)

      Delete
  7. kak farrah memang kreatif dan pandai memasak :D

    ReplyDelete
  8. good luck interview nnt :)

    ReplyDelete
  9. wah..bestnya dapat momento..akak pun suka singgah blog kak Farrah

    ReplyDelete
  10. blog kak farah 3 in 1 -- craft + guitar code + simple menu! hehe

    ReplyDelete
  11. Schaaaaaa! Oh, terharunya akak baca entri ni. Seriously, masa akak reblog your entry, akak just niat nak sokong Scha je. Tahu cik adik seorang ni busy nak 'launch' life :)

    Nway, dapat blog direview oleh Scha,..akak benar2 berbesar hati. I'm flattered. Thankkkkksss so much! Glad that u enjoy the bislor hihihi

    Kamceng? Yes,...chummy chummy gitu :) I do enjoy this camaraderie. Muuaahhhhhh sikit. Flying kiss (ikut style CT Humairah) sedozen dua.

    ReplyDelete
  12. gudluck scha! bru smpt nk lawat sini :)

    ReplyDelete
  13. hehehhe.. saya suka baca blog kak Farrah.macam-macam resepi unik ada. kreatif lak tu. jelesnya >.<

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook