Postcards Giveaway from Czech & Germany

Monday, January 05, 2015


Assalamualaikum. Hai semuaaa!

Mood nak join giveaway, dah datanggg. Hahhaa. Giveaway ni wajib join sebab bffbloggie, +Siti Aisya Ibrahim anjurkan! Support itu penting! Wiwiwi



Syarat2 penyertaan:
  • Follow blog Jindrisska ni, dan blog Hanis Amanina. (wajib!)
  • Follow instagram ini LINK, kalau suka. (tak wajib pon! sunat jer)
  • Buat satu entry bertajuk 'Postcards Giveaway from Czech & Germany'
  • Bubuh banner dan backlinkkan ke salah satu blog penaja, iaitu INI atau INI.
  • Tag 3 orang rakan blogger, dan inform diorang sekali, jangan lupa :D
  • Tinggalkan URL korang di ruangan komen, salah seorang dari penaja. 

Giveaway tamat pada
09 Januari 2015
(11:59 malam, waktu Malaysia)


Goodluck korang semua!
Muah!

DONE!

Follow and let me know!

You Might Also Like

20 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. From same segment :)
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/01/postcards-giveaway-from-czech-germany.html

    ReplyDelete
  2. Salam Scha..Acik singgah sebentar....Good Luck ye...Anyway..klik RHB sikit

    ReplyDelete
  3. morning syg! kitew pon join gak GA ni. moga2 ada luck ! hehe

    ReplyDelete
  4. semoga kita dua dua ada luck. hahaha :p

    ReplyDelete
  5. wahh scha...bffbloggie! i like that name! btw, goodluck tau :D terima kasih sudi join giveaway kitorang :D

    ReplyDelete
  6. All the best! Kak rose joined jugak

    ReplyDelete
  7. Moga ada rezeki dpt poskad, Scha :)

    ReplyDelete
  8. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  9. wah, thank you join! :D all the best!

    ReplyDelete
  10. good luck kak Scha! ^^,

    ReplyDelete
  11. saya klik2 nuff2 sekali. alamak, xtahu dah cakap belum. hahahahahha. banyak sangat blog saya berjalan >.<

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook