Pemenang Gegarvaganza 2014!

Monday, January 05, 2015


Assalamualaikum. Hai semuaa!

Konsert terakhir Gegarvaganza ni da boom sangattt! Peserta-peserta memberikan persembahan yang cukup bertenaga dan kreatif. I was like, meremang bulu roma tengok mereka perform. I'm in AWE!

Sepanjang konsert Gegarvaganza ni berlangsung, aku suka dengan kombinasi pengacara Nabil Ahmad dan Jihan Muse. Sangat klik. Kelakarr pun adaa. Sesuka hati je Nabil and Jihan mengenakan Ramli MS. Hahaha.

Macam-macam persembahan ada. Amalina (Ratu Dangdut), Jamal Abdillah, Bocey, Hanis Zalikha and ramai lagi datang memeriahkan pentas akhir Gegarvaganza!

Sampai kan propose pun sampai kat situ jugak. haha.

Anyway, nampak gila muka Hanis Zalikha terpaksa menerima lamaran Hairul Azreen, dengan balasan

'Insya Allah, thank you.' 

Dah, jom kita tengok siapa artis yang memenangi pertandingan konsert akhir Gegarvaganza!

gegarvaganza akhir

Persembahan terbaik : Mamat Exist

Tempat ke-eenam : Fazli Zainal
Tempat ke-lima: Ifa Radziah
Tempat ke-empat: Rahmad Mega
Tempat ke-tiga: Mamat Exist
Tempat ke-dua: Haleeda 


JUARA GEGARVAGANZA : AYAI ILLUSI


ayai illusi

Suara ayai dari konsert pertama tetap power. Tak berubah pun. Tak kisahlah lagu apa dia bawak. Dah agak dah Ayai mesti menang punyaaa! 

gegarvaganza

Sememangnya, bintang kembali menyengat! Tabik spring!

Follow and let me know!

You Might Also Like

21 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Ada tertengok sekali.
    Macam...erk...bertudung tapi menyanyi sampai terkinja2:(

    ReplyDelete
  2. hahahaah. trganggu konsentrasi kejap masa tengok dia melamar tuu :D

    ReplyDelete
  3. tringin pulak nak tgk proposal tu..u-tube ade x? haha!

    ReplyDelete
  4. Sedikit kecewa Mamat x dapat tempat pertama.. Tapi tetap tabik spring kat abang Ayai yang rock! ^_^
    RosmizaAliDotCom™

    ReplyDelete
  5. yeayyy ina memang minat abang ayai ilusi tu!! suara dia ya Allah, memang buatkan iman ina jatuh bersepah xD hehe

    ReplyDelete
  6. CT tak follow.. huurm tau tau org dok sembang kat fesbuk..

    ReplyDelete
  7. ana x tgk sbb xde astro. dok tgk org update je la. kekeke

    ReplyDelete
  8. Tak sempat tengok sebab flight malam tu juga.

    ReplyDelete
  9. Memang memang menggegarkan yer Scha ^-^

    ReplyDelete
  10. QILA SUKA SEMUA!!!!! hehehehe.
    Best lah gegar vaganza sbb org dulu huhu. Umi happy je tengok.
    Suara semua mmg superb.
    Nyanyi pulak lagu sekarang peh peh huhu

    ReplyDelete
  11. Eh congrats ayai guru besar sekolah kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. guru besar sekolah keee? woahhhh

      Delete
  12. kan scha kan...memang nampak sangat dia terpaksa
    dia seperti tak bersedia
    anyway memang bestlah walau time persembahan pertama
    sampai kali ketiga baru lepas ifa raziah buat persembahan
    tapi overall memang best lah
    puas hati dengan kemenangan ayai, he deserved it!

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah kak. obvious gak lah. haha.

      yeapp. besttt! ifa kurengg. wiwiwi

      Delete
  13. Kak rose layan persembahan jemputan je malam tu.. Ada newboyz tu yg menggamit memori tu.hikhik

    ReplyDelete
  14. sy xtgk pon..tp org kte best..hehe

    ReplyDelete
  15. alamak, x romantik la cara lamaran tu.... xtahu kenapa. hahahahha.. sian Hanis Zalikha. adoi

    ReplyDelete
  16. Tetap sokong Haleeda,huhuu.....;-)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook