Nasir Bilal Khan, Shiro and Fazura

Saturday, January 03, 2015


Assalamualaikum. Hai semuaa!

Fazura

Semalam tengok Maharaja Lawak Mega Minggu Kelapan. Ada kumpulan yang best, ada yang tak best. Ada yang slow sangat, bila dah hujung barulah kelakar. 

Tapi, yang paling tak tahan, persembahan kumpulan Shiro dan Nasir Bilal Khan. Minggu ni temanya 'Bebas ft Artis Undangan'. Aku tak expect taw yang Nasir Bilal Khan akan perform. Eh, pastu dia masuk scene and bawa karakternya Tuan Haji  Tok Adi dari Tanah Kubur. 

Ya Allah, kelakar ya amat kott. Setiap punchline kena. Aku rasa yang paling banyak buat kelakar ialah Nasir Bilal Khan. Yang Shahrul and Ajak Shiro just macam pembantu je. 

Yang tak boleh blah last sekali tu... masa tu Nasir Bilal Khan tuju ke arah Fazura...

NasirBilalKhanShiro

Memang tergelak-guling aku kat rumah. hahaha. Power betul pick up line niii. Hhahahaha..

Kalau ada video memang aku tepek kat situ. Kena tunggu kat Youtube lahh. hahaha



Tapi betul lah kan? Fazura ni memang true beauty. Tak payah pakai mekap heavy sangat pun takpe. 

Sekarang ni Fazura ada rancangan realitinya tersendiri iaitu Facing Up to Fazura. Ala-ala realiti tv shows macam Keeping Up with Kardashian. Dari haritu aku nak tengok, asyik terlepas je. Nak cari download punya, memang takde lah pulak. haha

FazuraEasia

Haa okaylah. Rasa nak tidur awal malam ni. Nak study untuk interview PTD ahad ni. Cuaknyaaaaaaaaa. Bila dah ada design baru ni, tangan tu gatal je nak menulis. Hihi. Kemainn!. 

Take care and selamat berhujung minggu! :)

Follow and let me know!
Facebook  | Instagram | Twitter

You Might Also Like

29 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. diorang paling win malam ni !

    ReplyDelete
  2. Alamak, Tok Adi perform ke? Kena cari kat youtube nanti ni.
    Selamat study, Scha :)

    ReplyDelete
  3. tu la mmg kelakar betoi pikap line Tok Adi yg last tu! berterabur iman Tok. hahaha

    ReplyDelete
  4. Tok adi... Bukan tuan haji... :-) :-) :-)

    ReplyDelete
  5. hehehe..tak ada astro so program2 mcm ni mmg tak tengok..tgk kat utube pun malas tunggu loading..hehehe..selamat maju jaya utk interview.. :)

    ReplyDelete
  6. samalah kita tengok juagak semalam. kelakar sangattt. hahahha :D

    ReplyDelete
  7. tak pernah tgok MLM apatah lagi tgok TV sebab hostel mana ada TV dalam bilik.....hahahahahaa......enjoy the show,kak ^^

    ReplyDelete
  8. hahaha..akak pun gelak jugak.bukan Tuan Haji, tapi Tok Adi lah Scha.tapi memang NBK yang patut dapat 'man of the match'.hihihi

    ReplyDelete
  9. ala tak tengok!
    nanti nak cari jugalah video tu
    akak stuju pasal fazura! dia memang cantik sungguh!
    akak memang suka tengok muka dia =)

    ReplyDelete
  10. memang best!! mlm td menonton gelak sakan.. shiro the best. hihik

    ReplyDelete
  11. belom tengok la. .:D
    memang fazura true beauty la. :)
    nanti la cari n donload. .hehe

    ReplyDelete
  12. fazura mmg sentiasa jadi bhn lawak ... semoga berjaya dgn interview ...

    ReplyDelete
  13. samelah kita scha...kita pon rasa lawak2 giler bila ade NBK.... :D

    ReplyDelete
  14. suak templete baru scha.. tak sempat nk tgk. huwaaa

    ReplyDelete
  15. ina pun tengok semalam! masyaallah kelakar gila. memang tak sangka nasir bilal khan boleh ada kat mlm. paling kelakar masa diyorang dua dua saling berhadapan tu xD kelakar gilaaa

    ReplyDelete
  16. fazura memang cantik... suka tgk

    ReplyDelete
  17. Takde astro.. Tak dapat tengok.. Nasib scha dah bg link.. Hehe.. ^_^
    RosmizaAliDotCom™

    ReplyDelete
  18. Tu la ada dengar jugak org cakap NBK lawak gila masa tu. Tak sangka ea. He2.

    ReplyDelete
  19. pajuraaaa memang cantik !!!

    ReplyDelete
  20. Saya jarang tengok MLM ni tapi yang kali ni punya memang agak best la. Lagi-lagi 3 kumpulan yang terakhir tu.

    ReplyDelete
  21. Ya allah mmg sumpah minggu leepas shiro beest nak mati kan hahaahahahhah iman tok tu ha takleh belah hahahahahaahhaha qila gelak non stop since atuk masuk haahahahaahahaha eipp eipp!!!!

    ReplyDelete
  22. Tengok juga.. NBK penyeri malam tu.. Terbaiklah NBK!!

    ReplyDelete
  23. Nak tgk mcm mn...kat utube pun x ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan saya ada bagi link tuu. ce tengokkk.

      Delete
  24. mmg best pon. rare lawak tok adi..hahaha

    ReplyDelete
  25. saya ada tengok juga dekat umah kawan. memang tergelak habis lah! hahahahhaha.. adoi...

    sampai skang terbayang lagi scene diorang tu. >.<

    facing up to fazura tu best ke?

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook