Nasib baik jadi buat blog.

Sunday, January 18, 2015


Assalamualaikum. Hai semuaaa!


Just nak share dengan korang yang aku berjaya buat blog bridal dengan jayanya. Haha. Takdelah jaya sangat, cuma apa yang aku nak tu, dapat lah buat.

Untuk blog bridal ni, aku nak nampak macam simple but elegant. Satu warna yang terang aku guna iaitu shocking pink. haaaa.

Puas jugaklah godek template-template yang responsif. Pheww. Nasib baik bos kata okay! haha

Aaaa, penat. Penat, tapi best. Paham tak? Betul lah kata orang, kalau kita suka dengan kerja tu, kita rasa penat tu macam berbaloi. Hehe. 

Aku taknaklah selamanya aku kerja part time kat butik pengantin ni, at least for a start, aku nak ada stable job dulu. Engineer misalnya. Haritu aku pergi dua interview untuk jawatan Engineer, tapi, still takde jawapan lagi. Wuwuwuwu. Sedihnyaaa. Harap-harap lah dapat respons secepat mungkin. Interview went well, but, still no call or email. Sedihnyaa. Pinjam bahu please?

Apa-apa pun, support lah butik pengantin Adlynn Beauty and Bridal Centre. Siap ada spa okay. Kak +Nurashikin ZA a.k.a NAZECK kalau nak relakskan badan, boleh lah singgah butik spa tempat Scha kerja. hehe.





Follow and let me know!

You Might Also Like

18 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Gud luck sha.. smg berjaya..")

    ReplyDelete
  2. selamat malam..jom ke blog syira...sertai giveaway simple and menang pelbagai hadiah hebat serta wang tunai :D

    ReplyDelete
  3. doa banyak banyak awak. in sha allah dapat nanti :D

    ReplyDelete
  4. =) untung bos ade worker yang kaki blog.. bleyh tolong buat web...!

    anyway.. all the best for future.. insyaAllah ade rezeki.. Scha engineering field ape?

    ReplyDelete
  5. Cantiklah blog tu. Nampak professional.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju. Nampak kelllaasssss sangat!

      Delete
  6. Tahniah... selamat maju jaya dalam blogging bridal tu dan bisnes bertambah maju

    ReplyDelete
  7. Tahniah kerana berjaya buat blog n semoga berjaya untuk dapat kerja baru...

    ReplyDelete
  8. Selamat maju jaya buat Scha ^-^

    ReplyDelete
  9. biasalah scha, nak dapat keje permanent skrg bukan senang. mieza yg bukan engineer ni haa ada satu company tu nak dekat 2 bulan baru bagi respon. memula tu fikir sadisnya terasa but what to do, this is part of life :) tak jadi manusia kita ni kalau tak merasa azab seksa cari kerja tu macam mana. anyhow, i wish you all the best scha, rezeki elok tu kadang2 lambat sikit masuk. doa banyak2 and jangan mengeluh, jangan question kenapa rezeki kita tak sampai2 lagi. sat lagi ada la tu ^_^

    ReplyDelete
  10. gud luck scha! smart & elegant la blog bridal tu scha! moga2 scha cpt dpt kerja dlm bidang yg diimpikan hehe :)

    ReplyDelete
  11. hebat!jangan putus asa bab cari kerja scha..pinjamlah bahu akak yang kurus ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa,..tak cukup bahu Sal, bahu akak lebar sikit ;)

      Delete
  12. Scha,..tahniah! Cantik hasilnya! Keep it up, dear. Jangan putus asa. Akak doakan Scha berjaya dalam apa juga bidang yang Scha ceburi :)

    ReplyDelete
  13. Alaa yunk..
    Tu kan untuk bridal je..
    Lainlah kalau akak nak jadi bride lagi.:)

    ReplyDelete
  14. scha222...kite nak cerita...kite dulu masa kawen, amek bridal ni... scha try lah tanya2, kalau diorang nak amek juru mekap... akak liza ni mekap super osemm... boleh scha belajar2...

    https://www.facebook.com/aliza.bridal/about

    ReplyDelete
  15. wahh...mmg cantik blog bridal tu sesuai dgn tema nya..

    ReplyDelete
  16. yo lah..kak Shikin ko tu dh dokek boleh lah singgah SPA tu

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook