Manfaatkan cuti umum 2015 anda!

Wednesday, January 07, 2015


Assalamualaikum. Hai semuaa!

Korang tahu tak 2015 ni ada banyak cuti umum yang bersambung-sambung? Macam cuti sehari, tapi boleh holiday sampai lima hari. Haaaaa, tak check kalendar laa tuuu. hihi.

Macam manaa nak rancang cuti umum korang? Jom kita tengokkk!

Cuti Umum 2015

Cuti Umum 2015

Cuti Umum 2015

Cuti Umum 2015

2015 penuh dengan cuti umum je lah yerr. Kemain sampai 5 hari cuti. Padahal mintak cuti sehari je. Alhamdullilah.

Aku rasa tak ramai sedar akan perkara ni. Apa kata korang share je guna medium yang ada kat bawah post ni tentang cuti umum 2015 yang power ni hoii! Boleh lah rancang percutian dengan family kan? Better rancang cecepat, takut ramai orang grab! hihi

By the way, aku dah start part time kat butik pengantin. Takpelah. Dari takde buat apa kat rumah, baik cari duit yedak? Harap-harap ada rezeki aku untuk dapat kerja stabil sekarang. Amin amin. 

Follow and let me know!

Credit: Twitter

You Might Also Like

24 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. yeahhhh,. i loikeeee. banyaklahh masa nak pergi bercuti. hahaha :P

    ReplyDelete
  2. Untunglah orang Malaysia banyak cuti! ;D

    ReplyDelete
  3. wahh tak perasan pun kak scha.. btw nice sharing ^^ dapat lah ummi walid ina cuti sama2 dengan ina kan hehe ^^

    ReplyDelete
  4. wahhh..tuh dah dapat kerja tuh......duk rumah tanpa buat apa apa bosan jugak...tak apa....Kadang - kadang Allah bagi apa yg kita perlu tapi bukan apa yg kita mahu...kot mana mana pon sudah tentu ada hikmah yg tersembunyi....jom bercuti ke Koreaaaaaaaaa !

    ReplyDelete
  5. bagusnya info nie. sesuai sangat bagi yang bekerja. ambik cuti n tmbah ngan cuti umum, best, hehehe :D

    ReplyDelete
  6. wah best nih. hihik tapi nak bercuti sakan belum tentu lagi tahun nih. sebab xd plan nak kemana-mana. haha

    ReplyDelete
  7. Nanti Scha bagi address kat akak jugak.
    Nak pos sumthing.
    Tapi, lambat sikit sebab xsempat nak pi post office :)

    ReplyDelete
  8. siapa yang bekerja memang syokla..plan cuti awal..hehee

    ReplyDelete
  9. wahh..! tq fir sharing.. boleh plan in advance kan! :)

    ReplyDelete
  10. Bagus ni.. Boleh rancang cuti dengan baik..hihi thanx...

    ReplyDelete
  11. kita perasan banak cuti terkepit tp x kita kerja line travel so susah la =.='

    ReplyDelete
  12. This is brilliant! Otak bergeliga! :)

    ReplyDelete
  13. Wah ada tips untuk plan cuti... Terbaik Scha ^-^

    ReplyDelete
  14. Haha..baguslahhhh..bole plan pasni :)

    ReplyDelete
  15. ada terbaca dekat blog kaki travel pasla ni
    anyway nice sharing

    ReplyDelete
  16. uihh, kje time ni dpt double paymnt ni $__$

    ReplyDelete
  17. tak sempat dah nak grab, 2 kali public holiday kena kerja..sob sob.

    ReplyDelete
  18. hurmm boleh tgk je la. konfem2 kene kerja gak nti nih hurmm T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun boleh tengok je, Ana. Sebab akak cuti sendiri je heheh

      Delete
  19. nk bcuti dgn spe..bujang lg..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa. tahu xpe kak... saya kalau cuti2 ni, kalau ada mmber, sronok juga nak berjalannya. kalau tak >.<

      Delete
  20. Masa cuti ni best leh jolly sakan...........;-)

    ReplyDelete
  21. saya praktikal tahun ni... so xboleh cuti sesuka hati huhu

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook