Happy Birthday Siti Aisya Ibrahim!

Friday, January 09, 2015


Assalamualaikum. Hai semuaaa!

Quick update!

Sebelum aku terlewat yang amat sangat, aku nak wish HAPPY BELATED BIRTHDAY kepada BFFBLOGGIE aku iaitu Siti Aisya Ibrahim atau lebih mesra dengan panggilan Aisya.

Sorry ya lambattt. Nak wish kat mana-mana pun tak sempat. Wuwuwuwu.

Scha doakan segala doa dan cita-cita Aisya tercapai. Scha doakan perkahwinan Aisya dan suami berbahagia hingga ke syurga. Balik je dari German, ai nak request baby okay. Ai nak jadi Auntie Scha. hahaha. Kemainnn.

Semoga dapat habiskan study dengan secepat mungkin sebab scha tak sabar nak conteng muka Aisya. Hahaha. Rasa bangga dapat inspire Aisya main makeup and skin care. Cepat balik okayy?

Take a good care there Aisya. Kepada suami Aisya, haipp, jangan buli diaa. haha. Ke aisya buli suami ni? Tettt

Harap sangat persahabatan kita di dunia maya kekal hingga ke syurga. Dah lah perangai sama. Eksaited pun lebih kurang jeee. Terima kasih sebab jadi kawan Scha taww. Me lebiuu very very much okay? *muah banyak-banyak*
*klik untuk ke blog Aisya*

Sorry tak dapat nak beri hadiahh. Gaji ciput je. hahaha. Hope this posts will cheer up your dayyyy!

Jaga diri guysss! ^^

Follow and let me know!

You Might Also Like

21 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. Berhentikan pembulian. Eh. Tetiba. Happy birthday Aisya !!

    ReplyDelete
  2. meeeeow hehehe.. special post gitu..
    BFFBloggie ye ? menarik term itu heheheh..

    kekadang tak perlu hadiah pun.. simple wish and tots da mencukupi..
    happy birthday aisya miahaha.. weols ramai ni nak jadi aunty.. miahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yesss...lagi lagi I aunty tua ni :)

      Delete
  3. hahahaha...ingat nak buat jugak tapi sebab smlm exam terus lupa...sad sad!

    happy belated baby! :)

    ReplyDelete
  4. wahhh scha.....terharu kita bace.... :D me lebiu u too very2 much :D tengkiu scha :D

    ReplyDelete
  5. eh, jangan bagi dia habis study cepat sangat..kita tak sempat sampai Bingen nanti..huhu.hepi birthday Aisya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheeh Sal ada point bagus di situ :)

      Delete
  6. happy belated bezday aisya..schaaaa akak singgah sini..lama tak dtg jengah

    ReplyDelete
  7. happy birthday jugak kepada akak tuh..wuhuuu..study apalahhh kat Germany sana......sedapnya lahaiiiii hidup kat oversea...

    ReplyDelete
  8. confirm aisya happy sangat dah ni :D

    ReplyDelete
  9. happy belated birthday aisya.. hehehe :D

    ReplyDelete
  10. hepy bday aisya! moga bahagia sntiasa brsama hasben! hehe

    ReplyDelete
  11. Happy belated birthday, Aisya :)

    ReplyDelete
  12. baru je join giveaway kak aisya tadi hehe :) happy birthday kak aisya ^^ may Allah bless you always ^^

    ReplyDelete
  13. happy bfday kak aisya. . :D

    ReplyDelete
  14. mesti kak aisya sengih2 nampak gigi depan lappy die nie..hahahh

    ReplyDelete
  15. wah wah, untunglah kak Aisya dapat ucapan istimewa macam ni. hehehehe ^^, happy birthday kak Aisya! :D

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook