#35 Wordless Wednesday

Wednesday, January 14, 2015


Assalamualaikum. Hai semua!


Phew. Wordless untuk hari ini ialahh something yang agak deep. Layan gak lah deep dia.


Yelah kan. Kita selalu tengok benda sweet je kat instagram. Konon sweet gila ah tu. Tapi, setiap perkahwinan ada pasang surut, ups and downs kan? Just take the good thing and leave the bad thing. Semua orang tak perfect. Ada flaws yang perlu kita terima kan? Hidup berkahwin ni pun bukan setahun dua, hingga ke akhir hayat gitu. 

So, it's your choice! ^^

Follow and let me know!

You Might Also Like

20 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. depan mata semua indah kann. belakang diorang je yang tahu. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2...kena tunjuk yg indah2 ja...

      Delete
    2. yeh setuju.. realiti xsentiasa bahagia je :)

      Delete
    3. Realiti kadang2 lebih tragis daripada apa yang ditonjolkan...tapi kita hanya akan nampak apa yang kita boleh nampak je la

      Delete
  2. Kte ambil yg positif je.. hihi

    ReplyDelete
  3. gambor yg akak tampal kat blog semuanya cantikcantik..amik kat mana ye?

    ReplyDelete
  4. Betul. Orang kena ingat yang orang lain hanya akan share benda yang happy dan indah je.

    ReplyDelete
  5. Ok gambar tu sumpah creeepy kak scha hehehe thanks! It is super true ;)

    ReplyDelete
  6. biasa la...tak semua akan senyum sepanjang masa...tapi kita pun xleh nak tunjuk kn kalau gado ke ape :)

    ReplyDelete
  7. Betul. Tak semua org tau disebaliknya sebab yg ditunjuk tak semestinya sama mcm yg dilalui ;)

    ReplyDelete
  8. ye lah... xsemua org xperfect... dlm kehidupan ada juga masalah...

    ReplyDelete
  9. tak semua benda perlu di share.. itulah ibaratnya kan..

    ReplyDelete
  10. True. Very2 true. Tak semua yg terzahir dpn mata kita tu betul.

    ReplyDelete
  11. hakikatnya, realiti xsama macam novel.
    eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju ngan Nadya. Yang dalam novel semua banyak sugar-coating!

      Delete
  12. Pilihlah yang beragama insyaallah hidup bahagia.
    Setakat cakap sayang2 tu..dah muak dengar..
    Masa bechinta je pun sebut semua tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju dengna Shikin...waktu bercina semua manis, semua sayang, semua bau sedap..bila dah bersama...semua tidak semanis dulu

      Delete
  13. perlu terima kelemahan pasangan masing kerana nampak perfect sebenarnya tidak...contoh waktu tdo barutahu pasangan kuat berdengkur huhhu

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook