2014 and December Heartbeat -- Terima kasih!

Thursday, January 01, 2015


Assalamualaikum. Hai semuaaa!

1.1.2015


Macam cantik je nombor ni. Harap tahun 2015 ni Malaysia tak seteruk tahun lepas. Amin. Dah banyak sangat dugaan Malaysia hadap tahun ni kan? Lepas satu, satu. Macam non stop. Baru je lega isu ni, lepas tu muncul isu/incident lain.

Okay.

Aku tak pernah buat entry penghargaan ni. Nak buat. Kekadang terlupa. Tak senonoh betul. haha. Normal lah. Sebelum hadap lappy, otak kata nak update benda lain. Bila dah ada depan lappy, lain pulak yang di-updatenya. Ceittt.

*ehem-ehem*

Scha nak ucapakan terima kasih kepada insan-insan ni yang tak pernah jemu datang blog Scha. Terima kasih sesangat sebab tak putuskan jalinan blogwalking itu. Kekadang datang blog orang tu, komen, and orang tu pun datang balik blog kita and komen. Then, bila kita terlupa nak singgah, dia pun tak datang blog kita. Lepas tu, terputus macam tuuu. Bukan semua lah. Ada certain.

Tapi, insan-insan di bawah ini sangat ohsem. Sangat lah support aku lagi-lagi dalam bidang mekap ni haaa. hahaa. Semua orang ada passion masing-masing kan? ^^

Bagi yang tak tersenarai, tak bermakna korang takde dalam senarai blogwalking Scha taw. Ada jee. Korang komen, Scha komen balik. Sistem blog walking. Hihi.

Rasa 2015 ni nak blog walking kat blog-blog baru. Barulah ada feel tahun baruuu! Ececehh.

Jom kita tengok supporter blog Scha Nazri!



olaf


THANK YOU SO MUCH!

add a caption

 Follow and let me know!

You Might Also Like

35 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Dup dup dup dup...one of your heartbeat was here!
    Selamat Tahun Baru, Scha :)

    ReplyDelete
  2. ehhh. ada nama kitaa. ahahha :D selaat tahun baru scha :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Terima kasih Zarul :-)

      Delete
    2. ZF top komentator December kat blog ana hehe

      Delete
    3. Top commentator kat tower akak gak :)

      Delete
    4. hehehehe tq2 ana. kak farah..

      Delete
  4. harap mcm tu jugak.. semoga tahun ni Malaysia akan keadaan baik saja...

    ReplyDelete
  5. 2014 memang banyak betul tragedi kan..

    Nak masuk list heartbeat jugak please *_*

    ReplyDelete
  6. wahh ade name kite lah.... :D tengkiu scha... :D

    ReplyDelete
  7. selamat tahun baru Scha! wah..heartbeat gitu

    ReplyDelete
  8. tahniah everyone! :) yeah, nama saya ada. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. x perasan lak dah komen kat entri ni -.-

      Delete
  9. ingatkan blog mamamyja ader. {perasannyer} Selamat Tahun Baru scha !!!!

    ReplyDelete
  10. kalau ye pun Zarul..takkan samapi 3 kali tinggalkan komen hihiihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. line slow la akak... tu jadi cm tu hihi

      Delete
  11. Terima kasih Scha kerana menghargai kedatangan kami.

    Bab kita tinggalkan komen, kunjunga di balas itu normal dan bab dh lama kita tak tinggalkan komen sbb bz then dorang x datang komen dek kerana kita x komen blog dorang tu juga normal..itulah asam garam dunia blogging :-)

    ReplyDelete
  12. salam thun baru :D
    All the best and moga Allah makin syg ^^

    ReplyDelete
  13. Amin. Moga 2015 will be better than 2014 :)

    Nama kita tersenarai. hehehe

    ReplyDelete
  14. Wht what whattt tak de namaku~~

    ReplyDelete
  15. Wah, nama zumal pun lekat dalam list yer... Thanks Scha ^-^

    ReplyDelete
  16. wahh nama ana ada tersenarai dlm December heartbeat lah! TQ Scha! Moga scha terus maju dlm profesion mekap! jyeahhh~ hehe

    ReplyDelete
  17. Salam singgah sini dik scha...selamat tahun 2015 dan tahniah kepada semua yang dalam senarai heartbeat dik scha...

    P/S: akak masih boleh pm detail ker untuk claim hadiah...hihi

    ReplyDelete
  18. Salam singgah cni..Tahniah semua..")

    ReplyDelete
  19. selamat tahun baru kak scha. :)
    harap tahun nie akan jadi lebih baek dr tahun lepas2. . :3

    ReplyDelete
  20. wahhh ina pun ada jugak lahhh hehe ^^ bangga nya.. terima kasih jugak ye kak scha.. selalu singgah & komen2 kat blog ina ♥♥

    ReplyDelete
  21. Selamat tahun baru scha...tahun baru...muka baru..kawan baru....salam perkenalan....

    ReplyDelete
  22. tahniah buat semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  23. tahniah buat yang tersenarai
    akak [un buat cam scha buat
    sape komen, akak komen balik, idak memang tak boleh...hehe =)

    ReplyDelete
  24. Selamat tahun baru Scha! semoga terus sukses! ^__^
    RosmizaAliDotCom™

    ReplyDelete
  25. Ada term 'sistem BW ' ea Scha?
    Hehe.. Semoga 2015 ni menjanjikan seribu rahmag pada kita semua.
    Hehe nama ada terselit rupanya.

    ReplyDelete
  26. memang semua yang rajin menerjah hehe

    ReplyDelete
  27. tahniah pd smua heartbeater..hehe. diorg mmg awesome ;)

    ReplyDelete
  28. fuh, nasib baik nama ada. hehehe. tahniah semuanya!

    in shaa ALLAH. mudah2 an 2015 menjadi tahun paling bermakna untuk kita :)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook