TEASER : Butterfly Christmas Party.

Saturday, December 27, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaaa!

Sihat? Selamat berhujung minggu. Buat apa je hujung minggu ni? Sekarang ni musim banjir, so, better stay kat rumah je lah. Chill dengan keluarga lagi best. Hehe. Sejuk-sejuk ni dapat milo panas, perghhh. Bestt! Hehe.

Baiklahh. Aku nak bagi teaser sikit sempena dengan Butterfly Christmas Party. Part yang paling best mestilah dapat hadiah nak bawak balik rumah! hahaha.


Garnier Door Gifts: Garnier bagi door gifts. Mak aihh. Terkejut aku. Sebab dapat Sakura White Pinkish Radiance Gentle Cleansing Foam dan Sakura White Pinkish Radiance Moisturizing Cream for FREE! Hahahha. Best kottt. Boleh belai muka ginii. Nantikan review aku taww.

Beauty Box: Kotak yang penuh dengan pelbagai beauty products dari hujung rambut hingga ke tangan yg lebih bernilai RM 500.00! haha. Untuk kaki takdee pulak. Nanti aku reveal. 

Secret Santa: Game tukar-tukar hadiah. Tapi, orang tu tak perlu tahu siapa gerangan pemberi. haha. Sebab aku ni over sangat, aku boleh bagi kad aku sekali dalam tu. kakakaka. Padahal takyah pun. Anyway, aku dapat somethingg. hehe. Dapat wishlist taw. Nanti ai share! Pomish!

Itu je teasernyaaa. hahahaa. Untuk full review Butterfly Christmas Party dari pihak Amy, boleh baca kat sini --> http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/12/christmast-dinner-party-with-butterfly.html

Review dari aku, nantikan sama-sama. Cewahh. Padahal Isnin ni ada interview. Cuak. Wuwuwuw.

Salam hujung mingguuuu!

Follow and let me know!

You Might Also Like

18 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. amboi siap teaser ni! takut kakak! :)

    ReplyDelete
  2. Tak sabar nak review! Tapi kena hold dulu sebab exam >_<

    ReplyDelete
  3. wahhhh orang sambut krismas dia yg dapat hadiah.... seronoknya

    ReplyDelete
  4. pehh. banyaknye dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  5. Salam. Hee semoga Scha mendapat kerja segera juga.

    ReplyDelete
  6. banyaknya gift.. best nya kak..
    garnier lg tuu.. adoii..
    tahniah ye kak.. smoga maju jaya ^_*

    ReplyDelete
  7. haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii schaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
    baru sempat nak singgah div de monarch pnye blog..hehe
    pink nye!!

    ReplyDelete
  8. oooooit banyaknye dapat doorgift. macam mana nak join event ngan butterfly kita tak reti la.. uols ni join event ajakla sama hahaha..

    ReplyDelete
  9. wah dapat hadiah. nak tunggu review la. hekhek

    ReplyDelete
  10. Akak sihat.
    Otw pontian-seremban.
    Kat pontian ni pun akak tengok air laut tinggi sikit lagi nak naik tebing.

    ReplyDelete
  11. byk tu hadiah nya ... kita nantikan reviewnya ...

    ReplyDelete
  12. sehat alhamdulillah. kiteww windu Scha mmuahh ciked! :*
    wahwahwah dapat hadiah manyaknye!!!!
    gud luck interview isnin esok k ;)

    ReplyDelete
  13. Bestnya dapat door gift yang mahal-mahal ni! Good luck for your interview, kak Scha :)

    ReplyDelete
  14. makin busy scha ye.. nina alhamdulillah makin sihat. hehe.. harap2 scha sihat juga. jgn main hujan k :)
    paling best bila join event kalau dpt gift.. wow rasa berbunga2. hehe

    ReplyDelete
  15. besttttttttttttttttttttttttttttttttttt! itu je mampu cakap. hahahahahah

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook