Seharian di Ipoh Mali

Saturday, December 06, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaaa.

Ketika ni scha kat Ipoh, Perak. Menghadiri majlis perkahwinan cousin ku yang tersayang, Mohd Aimanuddin atau panggil Abang A'ai jeww.

Alhamdullilah. Selesai Zohor tadi, Abg A'ai dah selamat diijabkabulkan dengan sekali lafaz! Pergh. Power sehh! Tahniah Abang!

Teringat dulu dia selalu buli aku masa kecik. Sekarang  masing-masing ada haluan sendiri. Tak percaya Abang A'ai dah kahwin. Hehe.

Tunang 24 tahun. Kahwin 25 tahun. Setahun ikat perut and baju tak tukar ganti dan akhirnya dapat kumpul at least RM 10k. Nampaklah keazaman Abg A'ai dan persediaan Abg A'ai nak kahwin.

Yelah kan. Zaman sekarang nak ajak lelaki kahwin bukan senang. Tunggu ada duit dulu barulah memohon restu ibu bapa. Well. Terpulang lah kepada pasangan tu kan? Nak kahwin, cepat kumpul duit. Hehe.

Nanti aku nak share pengalaman homestay aku kat sini yang totally asdfhjkl. Hahha. Geram aku. Nanti aku cerita naa. Wiwiwii.

Kalau ada masa, aku update lagi. Korang tinggalkan jejak okay. Nanti ai datang rumah you alls. Hehe

Jaga diri semuaaa ^^

You Might Also Like

22 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. wahhh cantik baju dengan pelamin nya...xsangka warna biru boleh masuk dengan kelabu yyer :D jauh scha berjalan :D

    ReplyDelete
  2. seronok tengok orang yang ke jinjang pelamin ni..cuti sekolah ni memang musim kawen2 kan.. ^_^

    ReplyDelete
  3. Sama cantik sama padan pengantin tu

    ReplyDelete
  4. cousin hang dah.. hang bila plk..
    aku nk pi negori ni... pastikan sit VIP aw..
    hahahaha mabruk bt cousin hang tu..

    semoga bhgia hendaknya.. inshaAllah

    ReplyDelete
  5. Cantik warna baju pengantin tu. Tu warna apa ya?

    ReplyDelete
  6. Akak baca tajuk di Ipoh Mall, tapi confuse ngan gambar pengantin. Baca dua kali baru nampak tajuk sebenarnya..

    ReplyDelete
  7. secocoknya pasangan pengantin ^^

    ReplyDelete
  8. alahai sweetnya..
    cantek theme ni..
    rasa mcm dah jatuh haty dgn warna ni. hehehe

    ReplyDelete
  9. aiman tggu akak update entry akak kawen ni...hahahahahahhaa :D

    ReplyDelete
  10. bagai pinang dibelah dua. hahah. tahniah untuk cousin awak :)

    ReplyDelete
  11. comel jer pengantin tu hihi..
    bagus dia yer ikat perut kumpul duit kahwen,,
    better ikat perut yer, dont go for personal loan. no good okay.

    ReplyDelete
  12. kirimkan ucapan tahniah dari saye kepada mereka...

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada pengantin... bukan duit yg paling utama untuk berkahwin tapi jodoh... alhamdullilah dah sampai jodoh dia...

    ReplyDelete
  14. Tahniah scha dpt kazen ipar baru. Hehe. Memandai je wujud istilah baru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak memang tau,...nway kazen ipar baru sounds nice ;)

      Delete
  15. cantiknya pengantin perempuan
    apapun moga keduanya berbahagia hingga ke jannah ye

    ReplyDelete
  16. Sweetnya pasangan ni. Gigih sepupu Scha kumpul duit nak kahwin. Kagumlah :)

    ReplyDelete
  17. Tahiah kepada mereka berdua..sama cantik sama padan..semoga bahagia hingga je Jannah

    Scha is next heeee

    ReplyDelete
  18. thankz pd sume yg mndoakn

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah. comei tengok dua-dua tu ^^

    ReplyDelete
  20. Husband akak 2x lafaz.
    Tak ingat apa yang dia tersasul.

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook