Pemenang RM 10 Challenge!

Monday, December 08, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaaa!

Ingat lagi post aku tentang budak ala iras mat saleh? Klik SINI utk baca dahuluuu.

Aku ada buat sikit contest. Ramai yang komen, tapi yang join ada 3 orang je. Haha. Nasib baik ada yang join. hehe.

Jom baca dialog dorang!


*****

Azrin Rahim

budak: Makcik nie bt muka comel plk.
scha: ala nak masuk blog nie. cover comellah.

Budak: alah xyahlah nak caring sgt tgok sye yg comel ni makcik.
scha: relax ah. Penting ni nak tunjuk makcik caring.

Budak: xyahlah bt mcm tu. Den segan nie..
Scha: please senyum sikit

Budak: Malas nak senyum boleh?
scha: please senyum macam makcik ini. haha

Budak: kita nak ikut pakcik kita boleh x?
Scha: xyahlah. Mai manje2 dgn makcik. nak masuk blog ini.

Budak: Pakcik please ambik sye. rimas.
Scha: jgn2. Nak apa mai makcik blnje aiskrim ea. haha

******


picture 1
photographer : meh tengok sini, nak ambik gambar. senyum sikit.
scha : *senyum*
farish : ****

picture 2
scha : farish, senyum la sikit.
farish : *masih tak senyum*
photographer : serius sangat muka farish tu. haha

picture 3
scha : senyumm cikeddd farishh
farish : ngeee *senyum awkward*

picture 4
photographer : nampak beno kaku sangat senyum farish
farish : ehh?
scha : senyum comel, tak senyum pun comel je farish nie.

picture 5
farish : *buat muka serius*
scha : *senyum*
photographer : farish2, nak senyum pun susah. hahaha~ 

picture 6
farish : ehh, suruh farish lak senyum. kalau taknak ambik gambar farish, pi bergambar ngan orang lain sana. *sambil tunjuk orang lain.*
scha : *terkejut dan terkaku*
photographer : ***********

*****


#1
Aunty Scha: Farish, let's take a photo together. Look at the camera.
Farish: [Staring at the camera]

#2
Aunty Scha:Senyumlah sikit, Farish!
Farish: [Masih dengan 'renungan tajam' towards the camera.]

#3
Aunty Scha: Say cheeese!
Farish: Cheese....(starting to get the hang of it and feeling excited)

#4
Farish: How about this look, Aunty Scha?! Buka mulut, bagi nampak seksi sikit.
Aunty Scha: Ohhh, parted lips pose...

#5
Farish: And ini posing ala-la Remy Ishak. I bet I am handsomer than Uncle Muhayat!
Aunty Scha: Hmmmmm,...

#6
Farish: Aunty Scha,..penatla...Kita minum dulu!!!

*****

Pergh. Susah kot nak pilih yang kelakor dan kreatif. Kalau tak menang tu, Scha bagi backlink dari blog Scha ek. Hehe.

Pemenang nya ialahhh,


BV tolong emailkan number phone dekat email akak ek --> sya_zana91@yahoo.com

Thanks kepada semua yang joinn! Thanks kak Farrah and Azrin Rahim ^^

Follow and let me know!

You Might Also Like

14 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. Kreatif dan comel je. Saya tak pandai nak buat benda-benda macam ni.

    ReplyDelete
  2. hahahha. alhamdulillah. .thanksss kak. .hehe. tak sangka lak menang. :3

    ReplyDelete
  3. hahaha.. ok sak.. lgpon budak tu comel jer ak tgok..
    hehehe

    ReplyDelete
  4. Alamak, tak sempat join. Sory scha :')
    Hehe. Tahniah budak vanilla ^.^

    ReplyDelete
  5. Alah. Terlepas. Hehe. Tahniah Budak Vanilla :)

    ReplyDelete
  6. Wah.. tahniah untuk mereka semua

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat mereka yang menang yer ^-^

    ReplyDelete
  8. alamak terlepas!
    idak sure dah join juga =)
    apapun tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  9. Ohhh farish yg sooo comel! Tahniah, budak vanilla :)

    ReplyDelete
  10. ahak...terlepas gak ..tapi kalau minta dialog dari gambar mmg failed..mereka bertiga yg join tu mmg kreatif dan Tahniah kepad pemenang

    ReplyDelete
  11. hahahahaha. alaaa. x sempat nak join. nak tergelak baca dialog semua orang.. hahahaha. menarik betul!

    ReplyDelete
  12. bestnya semua dialog!! btw tahniah kak BV menang contest ni ^^

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook