L'Oreal Paris Beauty Countdown Contest!

Thursday, December 04, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaaa!


L'Oreal telah menganjurkan satu pertandingan digelar L'Oreal Paris Beauty Countdown Contest dengan hashtag #beautycountdown. Yang bestnya hadiah dia ada untuk setiap hari dan setiap minggu. Hadiah utama dia pulak sebuah kereta berharga lebih dari RM 100 k! Magaddd. Rugi lah kalau korang tak joinnn wehhh. Aku pun nyesal je sebab lambat nak join contest ni. Wuwuwu. Terlepas sebulan punya hadiah. 


We're giving away amazing daily and weekly prizes over the next 10 weeks to reward our highest spenders! If you spend the most overall on L'Oréal Paris products by 31st December 2014, you'll drive home our Grand Prize - a brand new car worth over RM100,000!

'So, macam mana nak join niiii? Makcik dah eksaited dah ni oii Scha' -- Makcik Kiah sebelah rumah menyampuk.


Sonang yoo makcikkk! Makcik belanja RM 20 ke atas, ambil gambar resit, upload, jawab soalan dan MENANG! Soalan dia takdelah susah mana pun makcik. Scha bagi hint terus lah yer. -- Scha

Which country does the brand L'Oreal Paris come from?

Hint : The answer is on that brand!

Kalau makcik monang, makcik dapek apo? -- Makcik Kiah

Kan den dah kobar kek ataih tadi, kalau monang hadiah utamo, dapat keto sebijik! -- Scha


*model ni scha punya. jangan curik*

See, Makcik Kiah pun dah eksaited nak beli banyak-banyak barang L'Oreal dan join contest ni. Mana lah tahu rejeki dia kan. Sekali masuk dah dapat hadiah utama. Perghhh. Boleh lah tumpang kereta dia nanti. Hahahahha.

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk menang pelbagai hadiah menarik dari L'Oreal Paris! Kalau ada rejeki, dapatlah kereta sebijik. Hhehe. Good luck guys!


Klik untuk join --> [ http://www.lorealbeautycountdown.com.my ]


Follow and let me know!

You Might Also Like

20 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. good luck ! menarik hadiah tu..

    ReplyDelete
  2. bestnyaaaa~ tapi BV jarang beli produk loreal. harap kak scha ade rezeki menang. manatau dapat menang kereta. hehehe :D

    ReplyDelete
  3. Wah mcm best.. nak join lah. Good la ye scha

    ReplyDelete
  4. tak dapat kereta pun takpe lah janji dapat mixer tu boleh buat kek hari-hari aduhai rasa macam geram tengok mixer tuuuuu T_______________T

    ReplyDelete
  5. perghhh pue selalu dgn kosmetik..
    bnyk sungguh brand ye yer..
    haha

    semoga berjayalah scha yer

    ReplyDelete
  6. wahhh macam best je kak scha... dapat kereta tu,.... haha tapi ina x de lesen lah pula :p

    ReplyDelete
  7. menarik, tapi tak mampu nak beli banyak2. hehe. anyway good luck! ^_^

    ReplyDelete
  8. Bestnya...
    *Nak lariskan jualan...hehe..

    ReplyDelete
  9. gud luck...

    tak dapat lah nak join contest.... takder buat apa2 pun kalau beli mende ni... hehehe

    ReplyDelete
  10. wow...good luck yer...^_^

    ReplyDelete
  11. goodluck.. kalau menang ni memang best dpt make up :)

    ReplyDelete
  12. good luck kak Scha sayang! saya xtahu lagi nak join ke x. tengoklah kalau sempat. hehe

    ReplyDelete
  13. pehh loreal paris pulak.. bestnyaaa
    goodluck kak :)

    ReplyDelete
  14. Kalau scha menang keter, model tu bagi la kat akak..hehe.gud luck scha!!

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook