Lagu-lagu ni dah berusia 10 tahun pada 2015!

Sunday, December 28, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaa!

Lagu-lagu kat bawah ni hampir berusia 10 tahun. Tapi, rasa macam cepat je. Rasa macam baru je lagu ni popular. haha. 

Tapi, lagu yang paling best tak ingat dan sampai sekarang masih excited bila dengar kat radio ialah lagu Let Me Hold You dari Bow Wow. Aaaa, lagu ni sangat sweet. Teringat zaman crush dedulu. hahahaah.



Ni ada playlist lagu-lagu dari tahun 2005 --> https://www.youtube.com/watch?v=bbqVg_23otg&list=PL58125B92826765C4

Kalau tengah free tu kan, apa kata korang dengar lagu-lagu ni balik. Mesti ada memori yang datang masa dengar lagu tu. hehe. Amboii. 

Lagu mana yang korang paling suka sampai sekarang? 

Follow and let me know!

You Might Also Like

16 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. oomaigad Scha..!! hahaha pejam celik aje kan dah 10 tahun ke lagu ni semua. ooohmai semakin tua ku rasakan. ada jugak few songs yang masih ade dalam playlist CT.. 90s babies kan kita ni heheh..

    ReplyDelete
  2. lagu ni zaman2 skolah menengah dulu... ingat lagi time duduk hostel dulu sibuk nak bluetooth lagu dgn kawan2 ;)

    ReplyDelete
  3. Jarang pulak dgar lagu english lame2 ni. hehe.

    ReplyDelete
  4. amboii. teringat crush dedulu. hahahahah. kemahen scha :P

    ReplyDelete
  5. ni kalo budak ni dh msok drjah 4 dh..
    hehe

    ReplyDelete
  6. omai ada berapa kerat je lagu yang pernah dengar. tak layan sgt lagu omputih masa zaman2 naif dulu. hahahaha Rumah aku pun dilanda banjir!

    ReplyDelete
  7. Amboiiii crush dengan sape tu?
    Hehe..

    ReplyDelete
  8. You and Me - Lifehouse. Rajin nyanyi sambil main gitar dulu. Tapi dah lupe chord dia sebab hafal je. Hahaha. Lagu jejiwang gitu

    ReplyDelete
  9. since u've been gone! layaaaann =D

    ReplyDelete
  10. Rasa tua sangat bila baca list lagu ni :(

    ReplyDelete
  11. semua lagu tu ada dalam koleksi.. memang layan selalu. hehehe.

    ReplyDelete
  12. Lagu-lagu yang sentiasa dalam ingatan...

    ReplyDelete
  13. eh, mariah carey pun ada lagu shake it off. hahahaha

    ReplyDelete
  14. lgu zaman2 skola dlu..btl2 evergreen..hihi

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook