Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

Tuesday, December 02, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaaa!

hai semua blogger! 

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro)

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.

bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.

OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah. 
tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni, 
saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah! 
hehehe

3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket
(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)


JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)


jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer! 
di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe

babai.

Follow and let me know!

You Might Also Like

17 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. Good luck kak Scha ^_^

    ReplyDelete
  2. good luck ! cik belbel pun join dah :)

    ReplyDelete
  3. All the best,Scha :)
    Moga ada rezeki dapat ole2 Phuket.

    ReplyDelete
  4. u know what bebeyh. i olls x lucky enuff GA ni sobss sobss hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada lg kot yg x tuntut hadiah dari KB nih scha. buleh la try mintak je hadiah tu kat KB hehe

      Delete
  5. all the best kak scha.. ^_^

    ReplyDelete
  6. akak menang tak? xde rezeki untuk saya :\

    ReplyDelete

  7. Azney datang melawat dari GA yang sama --> http://www.azneyshamsuddin.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    semoga berjaya :)

    xoxo,
    Azneyshamsuddin

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook