GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

Tuesday, December 02, 2014



Assalammualaikum wbt...

Selamat datang aku ucapkan kepada rakan-rakan blogger yang sudi singgah ke blog aku ni. Bagi menghargai rakan blogger sekalian, dengan rasa gumbiranya aku ingin menganjurkan giveaway khas julung-julung kalinya untuk rakan-rakan blogger yang sudi join....hehhehehe...macam mana nak join??? Senang jerrrr...

1. Rakan-rakan blogger yang nak join boleh follow blog aku...tapi kalau tak nak follow pon tak pe...tiada paksaan...hihihihihihi...

2. Kena follow penaja??? tak yah...coz aku laa penaja nyeee...hahahhaha

3. Sila copy banner di atas, buat tajuk entry "GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA" dan tempek jer kat blog korang ...dan jangan lupa backlink kat entry ni yeerr...

4. Jangan lupa tempek jugak link entry korang tu kat entry ni...entry ni jer tauuu......hihihihii

5. Haaaaa...tu jer yang korang perlu buat..senang jer kannn...

6. Giveaway ni tamat pada jam 10 malam 19 Disember 2014....pemenang akan dipilih secara rawak menggunakan RANDOM.ORG ..Senarai Pemenang akan diumumkan pada 25 Disember 2014.

HADIAH

2 x Naskah buku (seperti dalam gambar di bawah) + RM10 (cash@topup)


1 naskah buku (worth $29.95 U.S) + RM10 (cash@topup)


1 naskah buku (worth $29.95 U.S) + RM10 (cash@topup)

dan....


6 X RM10 (cash@topup)

Ok tak hadiah tu...so pe tunggu lagi jom ajak kengkawan join GA ni yeerr...semoga berjaya untuk u all yerrr...(^_^)

DONE!

Follow and let me know!

You Might Also Like

17 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. goodluck sha...btw, scha terlupa backlink yer? kite ingat nak klik tadi, sbb nak join, kalau best :D

    ReplyDelete
  2. join sini laa :)

    http://farinahashari.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html

    ReplyDelete
  3. tq scha coz sudi join GA kita yg xseberapa ni...(^_^)

    nanti nak mintak tlg backlink ke entry sy yerr...

    GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

    ReplyDelete
  4. Moga kak Scha menang :)

    ReplyDelete
  5. Scha!! i olls pon join GA ni jugak.. moga2 ada luck utk kita yaa fuhhhhhhh fuhhhh aminnnn kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tamat dah arini. get ready esok2 kuar la resultnye ni hehe

      Delete
  6. Salam, saya dari segmen yang sama :D
    http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html

    And sambil-sambil tu usha sini : http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/p/biorich.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama. good luck! ^^

    ReplyDelete
  8. join jugak ! all the best

    ReplyDelete
  9. wah, menarik juga ni. good luck kak!

    ReplyDelete
  10. yuhuuu cik belbel datang bw ! good luck tuan blog :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-kameq-deanna.html

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen sama, Good Luck!
    GA Kamek Deanna
    Jemput singgah entry shad, Jom Aktifkan Mykad

    #PRAYFORMANGSABANJIR #PRAYFORMALAYSIA

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook