Every single time!

Tuesday, December 30, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaaa!

Quick update as usual. Minggu ni penuh dengan interview.

Semalam kat Shah Alam. Petang tadi kat Senawang (psst: butik pengantin!)

Insya-Allah, Ahad ni kat Putrajaya (Interview PTD).

Kemudian pada hari Isnin pula, interview di Puchong.

Fuhhh fuhhh. Kalau nak diikutkan interview hari Isnin nanti, dah 6 kali aku interview.

Tapi, masih takde rezeki nak bekerja. Takpe. Sabar, sabar, sabar.

Eh, ada cerita best masa interview kat butik pengantin tu. Haha. Kalau nak tahu, comment cakap korang nak tahu. Ececehh.

Baiklahhh.

Situasi di bawah ini apabila orang Islam berada di dalam tandas.


Pernah rasa gini? Haha

Follow and let me know!

You Might Also Like

25 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. Huh! Banyaknye interview...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak. Tapi rezeki belum ada lagi. wuwuwu

      Delete
    2. ada rezeki Scha nti tu inshaAllah ;)

      Delete
  2. in sha allah ada rezeki kerja scha tahun depan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin amin aminn. Thanks naniiii

      Delete
  3. Hahahaha gelak japppp.....
    OK, wishing you all the best for your interviews. Banyak2 zikirkan Ya Hayyu Ta Qayyum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Baik kakk. Thanksss.

      Insya Allah, sya akan ingat zikir tu. hehe

      Delete
  4. tolak pintu air, bukak paip, baca bismillah. banyak kali berlaku XD

    ReplyDelete
  5. wow banyaknya..harap2 salah satu akan dapat...

    ReplyDelete
  6. hahaha. selalu jugak laa jd centu. kdg2 melalut msuk tandas pn bg salam. hadoii. haha. XD
    btw, semoga brjaya mana2 interviews tu yup ! insyaALLAH ada rzeki. :)

    ReplyDelete
  7. Amboi monolog dalam diri tu tak tahan

    ReplyDelete
  8. good luck! inshaAllah ada rezeki ada la tu =)

    ReplyDelete
  9. nak tau la cerita menarik tu. meh la bagitau kak scha. hehehe. :D

    ReplyDelete
  10. Akak sebut alhamdulillah n Astaghfirullah dalam hati je.
    Macam tu. Xape.

    ReplyDelete
  11. hahahahah kelakar gila kak.. tak tentu arah dibuatnya..

    ReplyDelete
  12. Nak tahu! ! Banyak interview scha.moga ada rezeki 2015 ye dear..mmuah! !new year's kisses..

    ReplyDelete
  13. monolog tu saya pernah rasa juga. hahahahahahaha....

    good luck ye kak Scha. in shaa ALLAH ada rezeki tu :)

    ReplyDelete
  14. Yang situasi dalam toilet tu sangat kelakar.

    ReplyDelete
  15. penah gak tepikir gitu masa dlm toilet ! hahaha

    ReplyDelete
  16. bestnyaaaa da gak interview nak attend.. CT ni huwaaaa.. patheticnya hidup.. doakan CT pula ye

    ReplyDelete
  17. smoga scha dpt keje yg diingini. amin :)

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook