#34 Wordless Wednesday -- Convo and 2015

Wednesday, December 31, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaaa

Wordless for today is my convocation's picturess!

Setelah hampir 2 bulan menunggu, akhirnya sampai ke tanganku juaaa.

Kemain nak drama. Hahaha.

Scha Konvo

Konvo UMP

Konvo UMP

Gambar terpaksa aku edit kecerahannya disebabkan kepeluhan dan keminyakan di muka jelas ternyata. Korang bayangkan lah, lari sini sana siangnya, lepas tu masa maghrib baru nak ambil gambar. hahahaa. Nasib baik powder dan brush sentiasa di dalam beg. haha. 

Percayalah. Hari itu ialah hari paling huru hara sekali. haha. Nasib baiklah parents aku ni sabar je dengan aku. Sangat-sangat sabar. wiwiwi. 

Yelah kan, nak jaga parents aku lagi, lepas tu kawan dari Seremban pula datang. Kena jaga dua-dua. Jangan bagi hilang. Tu tak termasuk lagi mama aku terhilang sekejap sebelum masuk dewan. Dalam dewan pulak, menanggung kelaparan selama 3 jam dalam tu without lunch. Bayangkan! T__T

Anyway, itu semua menjadi memori. Mama aku kata, kalau adik konvo nanti, mama taknaklah pergi. Mama dah tak sanggup. Haha. Sedihnya kena konvo sorang-sorang incase aku sambung master. wiwiwi. Nasib baik ayah adaa kudrat lagi. Sayangg sangat-sangat! *baymax hug*

Eh, tetiba jadi entry tak wordless. hihi.

Esok dah masuk tahun 2015.

2014, you served me well. Thank you for a great year!

I hope that 2015 is gonna be my year. It's payback time for my parents. Amin.

Please......  🙇🙈

Follow and let me know!

You Might Also Like

23 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. masa konvo adalah masa yang sangat bermakna :D

    ReplyDelete
  2. Hehehe. .mak tu kata je tapi kalau anak2 convo confirm dia gagah kan diri ke sana.

    ReplyDelete
  3. i agree with you, hari konvo adalah hari paling huru hara XD

    ReplyDelete
  4. Good luck scha for the next step! kakak pray for you and all the best! :)

    ReplyDelete
  5. xpe scha, xwordless pon ok... :D seronok kite bace senyum2....tahniah :D biar huru-hara, sekali seumor hidup :D tahniah scha :D

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Sacha...

    TAHNIAHHHH..... dan

    SELAMAT TAHUN BARU 2015

    Bersama-sama lah kita mendoakan kesejahteraan dan kemakmuran bagi seluruh negara dan seluruh dunia. Semoga 2015 ini akan menjanjikan kebahagiaan untuk semua... amin...

    ReplyDelete
  7. tahniah ... semoga berjaya uk master . perkara ptg dlm hidup klu ibu bapa x de mmg sedih ...

    ReplyDelete
  8. tahniah kak Scha.. comel je orang tu pakai jubah. hehe.. saya xtahu la bila nak graduate. haiyaaa..

    ReplyDelete
  9. tahniah kerana dah berjaya :-) - kedaionlinemy.com

    ReplyDelete
  10. Selalunya kalau masa konvo memang kelam kabut sikit. Gambar saya graduate college dulu pun hancur sebab banyak sangat peluh dan minyak. hahahahahais.

    ReplyDelete
  11. Cantik gambar konvo Scha... Zumal takde pun gambar kenangan dengan family masa konvo ^-^

    ReplyDelete
  12. alahhh bestnye dah konvo. gambar konvo cantekkkk. hehehe.

    ReplyDelete
  13. rasanya pengalaman convo mmg cenggitu lah Scha. kekeke

    ReplyDelete
  14. tahniah kak scha... ^^ hhaha belum ada lagi pengalaman ber convo ni.. agaknya macam mana lah ummi walid ina nanti kan :p

    ReplyDelete
  15. tahniah yer Scha.. dan moga berjaya untuk langkah seterusnya :)

    ReplyDelete
  16. happy new year.. nasib baik pic konvo cerah tnpa muka berminyak. heheh. skrg masa utk habiskan waktu bersama family :) congrats scha

    ReplyDelete
  17. Congrats dah convo.
    Scha ni tinggilah. Nampak macam ikut ayah tu.

    ReplyDelete
  18. hehehe lepaih ni frame and gantung..
    CT nye tak gantung pun hehe malu nak tayang..

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook