What makes boys attracted to girls?

Monday, November 03, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaaa!

Maaf tak dapat nak blog walking. Hewwww.

Busy sangat ni kenapa? Hhaha T___T

Anyway, korang setuju tak dengan quote di bawah? ^^

I agreed!

Well, personality does matter to someone. Kalau cantik, tapi perangai tak semengah, tak jadi jugak kan? Haha.

Don't give up!


Follow and let me know!

You Might Also Like

30 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. Err..agree! Hehe. Takpe kak scha. Ana pun bizi gak. Bukan sikit2, bizi giler. Miahahaaha..

    ReplyDelete
  2. Personaliti lagi menarik perhatian daripada rupa

    ReplyDelete
  3. setuju. kalau stkat cntek je xguna jugek ><

    ReplyDelete
  4. errrmm.. rasanya sekarang semua lelaki pandang penampulan. personality atau attitude ni, kira bonus lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul tu kak Gee. susah nak jmpa lelaki yang tengok personality dulu berbanding penampilan. hmmm

      Delete
    2. itulah realitinya kan. ramai yg tengok luaran dulu sebelum mengenali seseorang.

      Delete
  5. Sangat la setuju...
    Tp setuju tak kbyaknn akan pndang dr segi luaran sblm dlman... tp luaran xkn kekal lame..
    Ehhh mcm xkene je ng entry...
    Hahahhaha yg penting hati kan

    ReplyDelete
  6. Errrrr, tak tahu la. hehe.

    ReplyDelete
  7. Cantik rupa paras tu x penting.
    Yang penting saling memahami, bekerjasama & bertolak-ansur dengan pasangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. setuju. kalau perfect sekali pun penampilan, tapi sikap tu entah ape ape, tak menjamin sesebuah hubungan..

      Delete
  8. tapi CT still rasa cantik adalah main attraction hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak setuju jika pandangan pertama adalah rupa paras kemudian baru personaliti..klau rupa ada kurang nya dan personaliti menarik agak sukar utk attract mereka yg bergelar LELAKI

      Delete
    2. Lelaki memang selalunya macam tu.
      Tengok cantik rupa je..
      Perangai tolak tepi dulu.
      Tak patut..tak patut..
      Berbeza dengan perempuan yang lebih mementingkan sifat kasih-sayang seorang lelaki.

      Delete
  9. appearance mmg akan jadi keutamaan lah kan. sbbnye org mesti akan tanya fizikal dulu then baru amek tawu dalaman segala =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju jugak sbb sis JM pernah cakap dalam telefon dgn org yg x pernah kita juma terus nak berkenalan..bila dh jumpa terus kena reject huhhu...sedih!!!

      Delete
    2. eeei, siapa yg berani reject kak JM saya nii? grrr

      Delete
  10. sis JM setuju 200 peratus heeee

    ReplyDelete
  11. zaman sekarang dunia agak kejam....memang hati yang baik penting...tapi jarang orang nampak...
    lelaki selalu pandang wajah yang cantik dulu, walaupun hati macam dracula....

    ReplyDelete
    Replies
    1. uish.. hati macam dracula ha...

      Delete
  12. yang ni akak setuju walau tak nafikan
    physical attraction adalah faktor utama lelaki mendekati wanita

    ReplyDelete
  13. Personaliti itu penting.. I is setuju! ^___^
    RosmizaAliDotCom

    ReplyDelete
  14. Betul kottt. Appearance tu jadi daya penarik, personaliti dan cara pembawakan diri yg penting...

    ReplyDelete
  15. cantik itu memang menarik tapi yang akan kekal menarik di hati adalah personaliti kita (^_^)

    ReplyDelete
  16. Mostly Lelaki nie mula2 tgk appearance..2nd bru la tgk personaliti. ssh nk cri lelaki tgk personaliti wanita tu..hehe

    ReplyDelete
  17. tak tahu nak setuju or tak.. dari mata jatuh ke hati.. hmmm

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook