Terdelete. Arghhh.

Tuesday, November 25, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaa!

Tahu tak aku TERDELETE 100 komen latest korang?

Ya Allah. Macam mana lah aku boleh tertekan REMOVE CONTENT.


Baru aku paham kenapa orang boleh terdelete comments.

Ingatkan tak terjadi kepada diriku, terjadi jugak rupanyaa!

Nasib baik 100 je. Tak semua aku padam. Huwaaa

Nak nangiss.

Sorry. Korang punya komen dah ter remove. Nak recover balik aku pun tak tahu macam mana.

Aaaa, nasib baik nama-nama korang ada lagi kat situ. Ampunn, ampunn!



Ijinkan aku meroyannnnnnn.

Huwaaaaaaa.

You Might Also Like

29 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Baca sorang-sorang la nampaknya

    ReplyDelete
  2. maaf diterima. hihi.. jangan menangis pulok. pernah jugak terjadi :)

    ReplyDelete
  3. own tidakkkkkk mungkin komen Saya pun terdelete juga

    ReplyDelete
  4. ish...ish...macam mana boleh terdelete tu scha...hehe

    ReplyDelete
  5. Hai scha oi..
    hati2 yer len kali.. yehaaa

    ReplyDelete
  6. Sedihnya kalau ter delete komen T_T

    ReplyDelete
  7. huishhhh macam faham sangat perasaan TERDELETE tuuu.... rasa nak hantuk kepala kat dinding.... hahahhaa... sabar scha sabar...

    ReplyDelete
  8. haaaa Scha mengelamun ape tu sampai terdelete komen kwn2 hehehe

    ReplyDelete
  9. sadisnya rasa tatkala daku melihat post ini XD bertabahlah scha, 22 tahun sekali je benda ni berlaku, hehe!

    ReplyDelete
  10. HAHAHA KITA PERNAH TERDELETE JUGAK TAPI 5 KOMEN JE t______t BERTABAH LAAA KITAAA

    ReplyDelete
  11. sabar eaaa..banyak tu. .hehe :D

    ReplyDelete
  12. wow 100 tu..
    saya pernah dua kali ter-delete terus komen yg belum di-approve lagi.. so sad!!!

    ReplyDelete
  13. 100 komen? fuhhh gilaaa banyakkkk.. cer check kat email.. huu

    ReplyDelete
  14. Assalam Scha,
    salam perkenalan yer
    akak datang dari segmen GA ANAMIZU :)

    ReplyDelete
  15. Hi, scha..ala sedih nyer..tak per next time hati2 yer :)

    ReplyDelete
  16. hihi, penh jadi jugak waktu blogwalking guna phone..aduhai, rsa bersalah gila..
    sabaq je la..

    ReplyDelete
  17. alamak.. bahaya ni.. risau gak kalau kot terdelete sama..

    ReplyDelete
  18. Hahaha! Akak ijinkan! Akak yang terdelete 9 pun dah macam kucing hilang anak. Apa lagi 100! Bernafas, Scha! Bernafas....

    ReplyDelete
  19. alamak, banyak lak tu terdelete. nak wat macam mana kan.. hmm. sabar je la ye. hehe

    ReplyDelete
  20. ayuk tatayuk..
    ayuk.. hahaha nasib CT mai lepas da terdelete k hahah.. ke tngah ngantok Scha dok blogging..? habis salah tekan hahaha..

    ReplyDelete
  21. kesian betul kat sapa yang komen tu. hehe. tapi takpala, nak buat camna. tak boleh nak undo dah. kenapa la blogspot ni tak buat pop-up delete confirmation.

    ReplyDelete
  22. Ya allah sedih gila!!!
    lepas qila terdelete tu kan. Mmg qila tak letak mouse dedekat situ mmg jauh kan jelah senang cerita.

    Haih sumpah sedih oh.
    And qila kurang kan view comment 50 je sbb nanti mcm sedih je terdelete terus 100 :((((((

    ReplyDelete
  23. Macam mana boleh terdelete. Bahaya betullah

    ReplyDelete
  24. Zumal kekadang terdelete gak sebab tertouch kat situ tanpa sengaja. Sedih sangat…

    ReplyDelete
  25. pernah terjadi jugak.. 10 komen je.. agak meroyan

    ReplyDelete
  26. Kesiannya.. Macam mana boleh jadi kak scha? Alhamdulillah, ina tak de pulak pernah kena.. Tapi kalau boleh, tak nak kena.. Sayang tu, 100 komen T-T

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook