TEASER -- Muse by Watson

Saturday, November 08, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaaa!

Baru je labuh punggung kat depan lappy ni. Selepas ni kena balik kampung pulak. Wuwuwuwu.

Tadi ada event di Sunway Pyramid oleh Muse by Watsons.

Sempatlah merasa makeup makeover dari makeup artist mereka.

Nanti aku akan tulis full details taw. Kena rush packing balik kampung. Esok ada kenduri.

Tinggalkan komen dan jejak korang kat sini taw. Nanti aku trace balikk. hehehe.

Muah ciked :*


Follow and let me know!

You Might Also Like

27 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. Makeup retis? Mest cun melecun kannn XD

    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  2. siap merasa makeover..tak basuh la nampaknya sampai esok

    ReplyDelete
  3. salam scha :)
    sory lama tak singgah.
    mesti best kan merasa makeup makeover ^.^

    ReplyDelete
  4. haii..salam kenalan..event ape tu..best pulak tgk maskara tu..

    ReplyDelete
  5. Hati hati balik kampung :)

    ReplyDelete
  6. Wow syoknya ni main2 alat make up. hehe
    Tiey singgah sambil menabung kat RHB :)

    Jemput singgah : Tieysmilez@blogspot.com

    ReplyDelete
  7. bestnya Scha dapat join! Mieza kat Melaka memang tak mampu lah nak pegi, hehe :p Anyways, Mieza baru buat blog sale, jemputlah tengok ye ^_^ kalau nak tolong promote link pun boleh XDD

    Mieza Everdeen's Blog Sale

    ReplyDelete
  8. hamboi schaaa. retiss. hehee

    ReplyDelete
  9. Bestnya sis kat sunway pyramid tuu...


    Jemput ye ke sini http://www.cintavitamin.com

    ReplyDelete
  10. Ohhh, teaser yang memancing perhatian! Akan ku tunggu :)

    ReplyDelete
  11. wahhh..seronoknyaaaaa..

    P/S : Jom sokong segmen pertama kami! >>> Segmen Blogwalking bersama AfifahAddnan dan Amiez

    ReplyDelete
  12. tak ngethi la nak sental kat muka.. haha.. ^_^

    ReplyDelete
  13. Perghhh syok nye kene makeup... mase kawen dulu syok2 je kene makeup.. ase nak trlelap2.. tp lepas tu ase berat je muke...

    ReplyDelete
  14. sweet lah..pandai scha makeup

    ReplyDelete
  15. fuhhhh comelnyaaaaa.. rasa mcm nak conteng2 je muka ni..hoho

    ReplyDelete
  16. wow! dt makeover la ek scha??? best3! hehe

    psttt~ meh la join 1st GA ana kikiki
    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/11/nah-1st-giveaway-by-anamizu.html

    ReplyDelete
  17. Seronoknya blogger di KL nun banyak event nooo
    Semoga berjaya, dan selamat balik kampung.
    hati-hati ketika memandu

    ReplyDelete
  18. bestnyaaa. .kalau bab makeup BV kurang ckit sebab takpandai. tapi minat jugak beli barang makeup. hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh sini akak tonyoh muka BV. hehehe

      Delete
  19. Scha ngan mekap memang tak boleh dipisahkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tepat sekali! Akak tengah tunggu entri baru yg 'unlock' teaser ni :)

      Delete
  20. plesh3!! make-up ai..hehehe..

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook