Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist 2015

Thursday, November 27, 2014


Assalamualaikum. Cakk!




Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist Jan-Jun 2015 kini bermula. Penyertaan dibuka mulai hari ini sehingga 30 Disember 2014.

Klik link dibawah banner untuk join! Jom semua, kita join :)

Semua yang join akan tersenarai dalam bloglist BuatWanita.Blogspot.Com untuk bulan Januari 2015 hingga bulan Jun 2015.

Pemenang bertuah akan menerima hadiah sponsor dari LittlePuteri.Blogspot.Com

Thank you for your support!

DONE!

Follow and let me know!

You Might Also Like

30 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. Selamat bersegmen, kak Scha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, senarai bloglist dan peserta bertuah telah diumumkan. Jika korang adalah peserta bertuah, cepat-cepat email kay ;)

      http://buatwanita.blogspot.com/2015/01/dua-peserta-bertuah-segmen-bloglist-jan.html

      Delete
  2. Salam...

    Wahhhh saya tak tahu pulak adanya segmen mencari bloglist ni... ingatkan asal ajer blog boleh masuk dalam bloglist... hehehe

    ReplyDelete
  3. nak join juga inshaAllah..

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen, Scha :)

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen scha! ^_^

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Jom cek, ade ke tidak url nya, kalau takde inform kay :)

      http://buatwanita.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-jan-jun.html

      Delete
    2. Jom cek, ade ke tidak url nya, kalau takde inform kay :)

      http://buatwanita.blogspot.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-jan-jun.html

      Delete
  7. Wahh mcm nak joing hiks.

    Best of luck kak scha!!!!!

    ReplyDelete
  8. huiii mcm menarek jugak nih.. gud luck Scha!

    *pemenang 1st GiveAway by Anamizu dah kuar.. Mekaseh bebanyak Scha sudi jd sponsor. muahhhh ciked! hehe

    ReplyDelete
  9. hai scha! i'm back! jemputlah dtg rumah, kuih2 dengan air teh bawak sendiri yer... :D tuan rumah dah siapkan entry2 untuk tatap pengunjung :D

    ReplyDelete
  10. All the best scha..

    p/s akak salah seorang pemenang GA Anamizu.. akak dah cuba email maklumat tak masuk.. boleh berikan email baru di izzeyda@gmail.com

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen dear :)

    ReplyDelete
  12. selamat bersegmen kak scha :D ina pun join jugak segmen ni ;)

    ReplyDelete
  13. good luck kak scha!!! :D

    ReplyDelete
  14. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    Ade singgah dari segmen yang sama

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete
  15. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  16. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/12/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook