Liebster Award : Amy J

Saturday, November 29, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaa!

Fuhh, dah lama dah adik kesayangan aku, +Amy J  tag aku. Tak terbuat je. Hahaha.


Okay. Leggooo!

1. Satu tabiat buruk tak boleh diubah

-- Selepas makan, tidur. Hmm. I know its bad. Dan aku rasa inilah menyebabkan badan aku makin membesar lately. Hahha. Tapi, nak buat macam mana. Lepas makan, mesti stay depan lappy. Bila dah kuyu, barulah pergi berinjak ke katil pulak. Haishh. So bad Scha, so bad.


2. Dua benda mengingatkan korang dengan Amy J. hahahaha. susah gila soalan.

-- Weido with weird header
-- Kita ada insecurities yang sama. Tak yakin dengan diri sendiri. Wuu. But, need to work out on that.

3. Tiga orang penting dalam hidup. Tunjuk Gambar pun boleh :)

-- Mama
-- Ayah
-- Muhayat Ajwad

4. Empat ciri-ciri lelaki yang berjaya mencuri hati

-- Caring
-- Sanggup layan angin seorang Scha
-- Ada geng nak makan-makan
-- Jenis tak berkira

Yaaa. Dah jumpa dah lelaki gitu. Wiwiwiwi


5. Lima makanan tak boleh tolak

-- Masakan mama. Anything.
-- Roti telur
-- Pizza
-- Chicken Chop UMP. Magad. Rindunyaaa!

6. Terbang atau baca fikiran orang?

-- Of course baca fikiran orang! Haaa, lagi-lagi kalau nak pergi interview. Boleh baca apa yang penemuduga tu fikir pasal kita. muahahahha!

7. Wahai*insert the name of your love*, saya sayang awak sebab.....

-- Wahai Muhayat Ajwad, saya sayang awak sebab *rujuk nmbor 4*. Okbai.

8. Binatang paling menakutkan

-- Ular, ular ularr sebab aku geliii

9. Kenapa korang suka/tak suka pergi kenduri kahwin?

-- Suka. Sebab boleh pakai cantik-cantik dan usha jejaka hensem dan berharap dapat buat scandal. Hahhaa. Takdelah. Suka sebab nak tengok pelamin je. Wiwiwi. Kasi inspirasi gitu.

10. Apa perasaan korang hari ini?

Akak lately ni pening kat bahagian belakang kepala. Kawan kata macam simptom darah tinggi. Gasp!

11. Rumah Idaman

-- Nak macam rumah sekarang. Cukuplah. Itu pun dah kira best. Hhee


Settle. Aku takde soalan. Tengah blur masa nii. Hwahahahaha.

Take care guys!

Follow and let me know!

You Might Also Like

17 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. sukanya jawapan no.7 ni. wiwiwi

    ReplyDelete
  2. Masakan mak selalunya yang terbaikkan :)

    ReplyDelete
  3. yang last sekali, memang waaahh, awesome la kalau dapt rumah gitu,stok pun kena banyak

    ReplyDelete
  4. Muhayat Ajwab...cantiknya nama ur beloved ...Unik dan rare!
    mest indah makna nama dia kan...?ala ala arabic gittew .. :D

    ReplyDelete
  5. Queenpink pun geli dengan ular.tapi hubby suka ular..queenpink pernah sentuh kulit ular..geli......

    ReplyDelete
  6. ok.. nk buat jgk tag ni.. akk culik ye.. teheee..

    ReplyDelete
  7. hahaha... makan nasi minyk jgn lupe jemput dan pastikan surt sampai umah aku..
    wakakaka btw, kalo lepas mkn actually perlukan 4 jam bg mknan tu digest dan baru boleh nak bt ap2..
    hehehe

    ReplyDelete
  8. jawapan no.8 tu sama dengan sy...geliiii...eiiii... hahahaaha

    GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

    ReplyDelete
  9. eh, ada nama muhayat ajwad la.. eeehehehe :P saya pun teringin sangat nak ada pakwe yang boleh ajak makan2.... waaa,, lagi best kalau dia belanja. hahahahahaha...

    ooo, main ushar2 pakwe ye... nnti kalau kita g knduri, boleh la ushar sama-sama. hahahaha >.<

    ReplyDelete
  10. Akak pun takut ular!
    No. 7 tu comel :)

    ReplyDelete
  11. Hahha..akk xmo closet kasut. Nk closet baju. Sbb bju mmg bykkk..hihi
    Jom join Segmen Zaman Persekolahan

    ReplyDelete
  12. IM tak jawab lg. Tp baca entry ni mcm nak buat.......tp kalau rajin. Hehe

    ReplyDelete
  13. no 9 tu sama cuma kalau pegi dgn mak agak banyak soklan kena tanya. kalau dgn kwn boleh cuci mata.. hihi. im craving pizza's

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook