Lazada Online Revolution 11.11 plus RM25 OFF!

Monday, November 10, 2014


Assamualaikum. Hai semuaaa!

Lazada buat promo you alls!

Aaaaaa, tadi tengok website Lazada, banyak gilaaa yang dorang buat offer.

Offer gila-gila betul. Sampai aku nak pujuk ayah beli camera DSLR baruuu!

Ada lebih kurang 8 jam sebelum sales bermula di Lazada!

And and andd, aku ada hadiah spesel untuk korang taw.

Kalau nak tahu, pukul 12 kang, aku update balikk pasal Lazada Online Revolution 11.11 dekat entry ni jugak!

Flash Sale selama 1 jam untuk setiap satu kategori (12 Kategori) bermula 11 pagi hingga 11 malam! Harga rendah ditawarkan untuk semua kategori di Lazada Malaysia sepanjang Flash Sale sehingga 94% off! Homaiii!

Lazada Malaysia



Apa kelebihan Lazada? 

-- Cash On Delivery (Order, barang sampai depan pintu, bayor!) 
-- Free Delivery and Returns!  
-- Trusted Sellers

Lazada ni bukan Lazada je yang menjual, ada juga penjual yang menjual sekali. Jangan risau, mereka ialah penjual yang boleh dipercayai dari Lazada. Kalau ada sebarang masalah, just contact je customer service Lazada okay.

Eh, dah ready nak shopping esokkk? ^^


UPDATE 12.00 AM!

Khas untuk readers Scha Nazri, sekiranya korang memborong kat Lazada RM150 ke atas, korang boleh dapat voucher RM25 free dari Lazada!

Just masukkan code voucher; ShopLaz11.11 semasa checkout!

Selamat bershopping!

Follow and let me know!

You Might Also Like

23 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. saya pun tengah tunggu jugak ni , agak agak macbook ada sale tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana tahu ada sale kan anis! hehe

      Delete
  2. wahh...ni betul2 SALE ni...ada diskaun sehingga 94%...confirm jammed laman web LAZADA 11.11.2014 nanti...tak boleh lepaskan peluang ni...hehe

    ReplyDelete
  3. fuhhh murahnya..
    esok kene hadap lazada smpai muntah.. hahahaha
    iloikeeeeee :D

    ReplyDelete
  4. Teruja la kalau time ada sale nie ^_^

    ReplyDelete
  5. scha, kite dah gi tengok lazada, lepas bace scha tulis ni... memang murah giler...tengok tengok fon, allah memang excited nak beli!!! :D apakan daya, kite xde dekat msia skrg.... :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaaa, suruh kawan/sedara mara belikan dulu utk aisyaaa.

      Delete
  6. 11 nov eh? Oo..tp xreti aa shoping on9..hikhik
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  7. Banyaknye discount.
    More than 50% tu.

    ReplyDelete
  8. mak aihhhh. i olss tergugat ni!!

    ReplyDelete
  9. bestnyee...shoppingg... i likeeeee..hahaahaha

    ReplyDelete
  10. memang murah..dah tengok tadi..

    ReplyDelete
  11. Huhuhu rambang mata rambang mata!

    ReplyDelete
  12. X blh nafsu membli nnt dtg tanpa d undang

    ReplyDelete
  13. baru tahu ada sale kat Lazada

    ReplyDelete
  14. hoih hoih.. godaan apa ni hahaha
    takleh da shopping, duit melayang bayar saman hahaha

    ReplyDelete
  15. hushhh kena tutup mata ni..
    poket dah kering poket dah kering..
    ahakss..

    ReplyDelete
  16. Nak shopping gak tunggu gaji dulu :-)

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook