Kerana keropok lekor :)

Sunday, November 02, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaa!

Ingat tak entry aku tentang Keropok Lekor [ http://www.schanazri.com/2014/10/keropok-pantai-timur-yummeh.html ] ?

Dalam post tu, aku dah mention yang aku nak bagi sedikit keropok lekor dekat kak Mimi dan kak Ashikin. Then, bila dah dapat number telefon, terus lah aku whatsapp tanya pejabat kat mana semua kan. Sebab senang sikit aku hantar kat pejabat. Takdelah jauh sangat.

Rumah kak Mimi kat Sendayan, kak Shikin pulak kat Sikamat. Agak jauh dari Senawang. Wiwiwi. So, aku hantar kat pejabat je. Hehe. Oh yer, pejabat kak Mimi di bandar Seremban, kak Ashikin pula kat Klinik Ampangan. So, aku buat hantaran pukal je. Hhee.

Setelah beberapa hari agak tergendala, Khamis lepas berjaya juga deliver. Wiwiwiwi. Segannya jumpa dengan mereka ni sebab ialah kan, selalunya aura alam maya dan realiti ni agak lain. Tapi, tapi, dah lama-lama tu baru lah okay kan kak.

Tak sempat nak borak lama dengan kak Mimi sebab nak ke Ampangan pula. Bila dengan kak Ashikin baru borak sikit-sikit. hehe. Nasib baik datang waktu petang, takdelah penuh sangat klinik kak Ashikin tu haaa. Sempat selfie okay dalam bilik rawatan. Haha. Dengan kak Mimi pun sama.

Terima kasih kakak-kakak semua sebab sudi terima pemberian yang tak seberapa ini. Nanti makan keropok lekor, ingatlah Scha yerr. Hehe. Nanti kita buat gathering laahhh kak. Kumpul blogger dari Negeri Sembilan khususnya Seremban. Hehe.

Muah muahh! ^^




Follow and let me know!

You Might Also Like

33 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. Wahhh, bestnya Scha dapat jumpa they all in person :)
    Akak intai Scha ni sebelum keluar membuat urusan. Nanti datang lagi tau...have a great day!

    ReplyDelete
  2. Wahhh, bestnya Scha dapat jumpa they all in person :)
    Akak intai Scha ni sebelum keluar membuat urusan. Nanti datang lagi tau...have a great day!

    ReplyDelete
  3. seronoknya!akak tak sempat lagi jumpa mana-mana rakan blogger.mesti awkward kan, padahal dah biasa borak di alam maya

    ReplyDelete
  4. Aik? Seremban je ke? Tungg ah seremban. :D

    ReplyDelete
  5. Sedapnya kepok lekor. Dulu time belajar kat UiTM Kuala Terengganu hari2 dapat makan.
    Sekarang hanya mampu mengidam. hehe

    Jemput singgah : Tieysmilez@blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Rasa macam seronok pula bila fikir kita dapat jumpa seseorang in real life kerana keropok lekor

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa macam Scha patient pulak sebab jumpa kat klinik.

      Delete
    2. bestnya dapat jumpa kak shikin.. eh kena ambil nombor tak nak jumpa doktor kat klinik?. hihihi

      Delete
  7. bestnya kalau dapat buat gathering sesama blogger yang rapat kan. ^_^

    ReplyDelete
  8. amboi, nak buat gathering blogger2 n9 je... xkire blogger selangor nak jugak menyemak..ehheheheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan dilupa blogger kedah di johor ni ha. eh tetiba, nak jugakkk. hihi

      Delete
  9. Heee bestnye... nnt kalau nk trun semban 2 kol.scha la... leh jumpe2

    ReplyDelete
  10. bestnya dapat berjumpa.... citer pasal kopok lekor, teringat salad kopok lekor... hihi

    ReplyDelete
  11. nak order utk ofis putrajaya plak, bole ke scha :)

    ReplyDelete
  12. woww.. bestnya dpt jumpa dieorg. nak jugek :)

    ReplyDelete
  13. flawless nyer wajah kak syikin! jelesnyer! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Manede sis GL.
      Dah lama x pakai face mask, last 2 bulan lepas kot
      Ada pimple baru keluar belah kanan pipi..tersorok sikit.
      Hehe..

      Delete
    2. Setuju dgn GL...kulit Nazeck cantik!!!

      Delete
    3. Hah see! JM pun setuju dgn saya! Hohoho!
      Memalu pulak dia..
      Kongsi tips sikit.
      Ada petua nak bagi flawless tanpa pakai facemask kak syikin?

      Delete
    4. yup betul. share rahsia sikit kak shikin.

      Delete
  14. ooooi syoknyeeeeeee dapat kopok lekor ganu T.T awat penang jauh ngat aih..

    ReplyDelete
  15. wahwahwah sonoknye siap scha buat delivery lagi tu haaa hehe

    ReplyDelete
  16. jelesnya sama scha dapat jumpa 2 org blogger nih...pesal Nazeck nampak kecik sgt bila berdiri sebelah Scha tu ke sbb gambar selfie hikss

    ReplyDelete
  17. wah dapat bertemu blogger best jugak kan?

    ReplyDelete
  18. dua-dua tu akak kenal!
    paling lama mimi lah, teringin nak jumpa
    tapi jauh pula...hehe

    ReplyDelete
  19. aaaaaaaaaaaaaaaa.. bestnya dapat jmpa mereka berdua! bestnyaaaaa!!!! nak jmpa semua blogger juga >.<

    ReplyDelete
  20. Uihhh..nnt hntr jugak kt Qis..kt area PD je ponnn..leh g picnic..hihi XD

    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  21. pernah ada kisah dengan keropok lekor.. meletup..minyak kene kat tangan. tapi tak pernah fobia, cuma kena lebih berhati hati.. heheh

    bestnya dpt jumpa rakan blogger

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook