Engkome dah join 1st Giveaway by Anamizu belummmm?

Saturday, November 15, 2014


Assalamualaikum! Hai semuaaa!

Yeayy. Kali kedua aku join sebagai penaja. Dulu pernah under Emas Putih, now collab dengan kawan blogger kita yang agak lama kenal (kot), cik Anamizu! Weehooo. Aku sebenarnya ingin menghargai para readers Scha Nazri kerana tak jemu-jemu baca blog aku ni haaa. Teringin nak buat giveaway. Tapi aku simpan dulu sebab nak kumpul duit and bagi hadiah gempak dekat korang.

Buat masa sekarang ni, aku join GA kawan-kawan duluu. Join tawww. Sebab, aku sponsor shawl, half moon and tudung bawal sebanyak 3 set. Setiap set ada 2 helai. Aku campur-campurkan. hehe. Aku rasa +Cik Nadyya mesti suka part shawl ni. hehehe.

Terima kasih kepada sesiapa yang join dan, korang join lah taww. Mana tahu rejeki. Wiwiwi


Sempena berjaya menghapdet entry ke 100, aku dengan sukacitanya menganjurkan first give away.. Mulanya ingat nak main bagi je hadiah kat kawan-kawan yang selalu datang sini tapi bila ada kawan-kawan blogger drop komen sudi nak sponsor macam-macam, termasuklah Ezyyang sudi nak sponsor kasih sayang and am ir zahari nak sponsor jiwa dan raga ! Ha rare tak rare lah kawan-kawan blogger yang aku ada hehehe.. Errr takdelah gurau-gurau manja je tu hehehe tapi kalo nak sponsor pon boleh je meh sini bagi  kat aku meh kasih sayang beserta jiwa dan raga tu meh. kehkehkeh  =P

SYARAT-SYARAT:
1.Follow blog aku ni (ana-mizu.blogspot.com)
2.Copy paste banner GA dan backlink kat entry ni.
3.Tempek je link entry engkorang kat ruangan komen entry ni SAHAJA.
4.Wajib follow semua para penaja GiveAway ni.
5.Done. Senang je kan?
6.GiveAway ni tamat pada 12 pm 28 November 2014. 
HADIAH ! HADIAH ! HADIAH!
Topup RM 5 = 7 pemenang

PARA PENAJA 
Zumal  = Topup RM 30 X 1 pemenang  UPDATED : RM5 X 6 pemenang
Yui  = Topup RM 5 X 1 pemenang
bookmark craft Nurul Yui Collection X 1 pemenang
Scha = 3 set tudung X 3 pemenang [NEW UPDATE!]


GOOD LUCK LOVELIES!

Untitled

Follow and let me know!

You Might Also Like

19 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. wah! dpt tudung..cm best2..nnti timm join eh^^

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini dik...InsyAllah nanti da masa akak join...

    ReplyDelete
  3. best tu... boleh join nih

    ReplyDelete
  4. Kita belum lagi. Insha'Allah jap2 lagi kalau free kita join ye :)
    Jemput singgah : Tieysmilez@blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Scha!!! mekaseh kerana sudi meng'sponsor' 3 set tudung utk 1st GA anjuran Ana ni haaaaa.. nanti Scha kalo nk buat GA, roger je kitew plak k. inshaAllah kitew sponsor debomb nti ehehee ;)

    ReplyDelete
  6. kak nadyya memang suka shawl2 tu.. sama le kite pun. hihii.. Jie baru nak join GA nie.. ^_^

    ReplyDelete
  7. Huhu..tak sempat ler nak join kak Scha.

    ReplyDelete
  8. Semoga berjaya scha nazri

    ReplyDelete
  9. Wow..scha sponsor sampai 3 shawl..
    Mavles betul.

    ReplyDelete
  10. Wow..jadi sponsor..leh tambah kenalan :-)

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook