#31 Wordless Wednesday

Wednesday, November 12, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaaa!

Adakah korang mengalami benda yang sama macam aku?

Bila nak berblogwalking je, penuh dengan tab. Then, bila dah penuh tab, jenuh lah pulak nak tengok blog siapa yang punya.

Pastu yang paling tak boleh blah, boleh pulak tertekan PANGKAH kat tab tuuuu. Tu kira bernasib baik taw daripada tertekan PANGKAH kat browser. Lagi parah. Ada je adds on yang boleh recover balik tabs yang tertutup. Tapi, malas pulak nak download. Hahaha.

Siapa sama? Meh sep sikit! ^^

#31 Wordless Wednesday


Follow and let me know!

You Might Also Like

33 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Baru perasan gambar kau kat header.. Perghhh!

    ReplyDelete
  2. kita sama! sep meh sep...hehe

    ReplyDelete
  3. salam kenal... tak pernah buat blogwalking... tak berapa jelas juga sebenarnya amende blogwalking tu... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam jalan2 kat blog org lah gituu. hehehe

      Delete
  4. uih selalu jgk buat camni. last2 jenuh nak tengok balik. haha. sep sikit.

    ReplyDelete
  5. Kak irra tertdo xdan habis blogwalking semua. Ekekekee irrayyan.com

    ReplyDelete
  6. prnh juga..
    scha, maap ye ciksu bru berkesempatan nk bls jejak..
    msih gigih bw yg lama lama huhu..

    ReplyDelete
  7. I folow..hihi.
    Tgn tu gatai sgt..nk memangkah je kojenye..hihi
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  8. pehhh sekali banyak tab tuu.. nadyya salu tertekan pngkah browser..hahaha fuhhh

    ReplyDelete
  9. Aku nak blogwalking guna applikasi Vienna, senang sebab akan blogwalking kat blog yang dah update entri je. bagi yg tak update aku abaikan kerana tiada perkara baru nak di baca...Boleh juga guna RSS Owl...

    ReplyDelete
  10. hehe...seronok blogwalking dapat tengok aktiviti orang lain and dapat knowledge yang pelbagai...seronok at the same time dapat collect info and know more people :)

    ReplyDelete
  11. pernahhhh. lagi parah bila tiba2 laptop jem T_T haha

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  12. sep sep sep mi mi mi.. air pasang pagi surut pukul lima.. nyonya mangun magi... sinyam mokok munga-... eh termenyanyi lak... sep sep sangat.
    eh tak kita blogwalking blog satu persatu..satu blog at a time sajer.. hehehee pelan pelan kayuh.

    ReplyDelete
  13. Saya pun selalu macam ni kak Scha.

    ReplyDelete
  14. hihi bukak guna henpon..
    mai jalan jalan..
    wordless wednesday kah ini..? hahaha gurau gurau..

    ReplyDelete
  15. Salam. Hee penuh tab ramai blogger seperti artis.

    ReplyDelete
  16. guna fon pun susah.. tab pun susah. heee.. lappy gak yg nampak senang nk BW :)

    ReplyDelete
  17. Heheh I can relate to that ;)
    Sepppp!

    ReplyDelete
  18. saya kalau macam ni, lelama chrome jadi crash.. hish.. buat sakit pulak hati kita ni..

    ReplyDelete
  19. tolong jangan pangkah blog saya ya......bolek mencetus perang dunia ke 8

    ReplyDelete
  20. Owh..tak.
    Akak jarang on banyak2.
    1 at a time.. Kalau banyak Sekaligus nanti loading..

    ReplyDelete
  21. wahh..byk nye blog yg perlu BW tu..blg sis termasuk dalam list tak hihih...

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook