Segment Blog Review by Sally Samsaiman

Tuesday, October 21, 2014


Assalamualaikum. Haii!

Nak join segment! XD


RULES!
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Segment Blog Review by Sally Samsaiman
  3. Letak banner dan link kan ke entry ni.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih 5 blogger ye...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 21st Oktober - 26th October 2014 (11.59 pm waktu Malaysia)
Okay. Sangat simple je stepnyaaa.

Done!

Engkorang dah join ke belum?

Follow and let me know!

You Might Also Like

30 DOA SCHA DAPAT KAHWIN

  1. Slm singgah mlm..gud luck dear.tq sudi singgah hee

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen kak Scha! :)

    ReplyDelete
  3. All the best, Scha :)
    Please email alamat Scha kat akak faidamf[at]gmail.com

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg yg sama

    http://caraleezaty.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen n good luck!

    ReplyDelete
  6. all the best kak Scha sayangggg :D

    ReplyDelete
  7. nak join ni nak join.. belom join lagi hihi.. selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  8. goodluck tau...kite nak join jugak ni... :D

    ReplyDelete
  9. Err..memang ejaannye segment ke? Huhu. Btw goodluck.

    ReplyDelete
  10. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum .. Snggah dri segmen yg sma. Jemput singgah ke blog sya jika brkelapangan. :)

    http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  12. fuza pun dah join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  13. Cik Sally datang jenguk-jenguk kawasan..hehehe..Pertama sekali terima kasih sbb sudi join segmen Cik Sally ye...

    Kalau nampak Cik Sally follow tu tandanya Cik Sally baru kali pertama datang…kalau takde, jgn kecik hati sebab Cik Sally dah lama follow..hihihi…senarai pemenang InsyaAllah Cik Sally akan umumkan pada 28th Oktober 2014 pukul 12pm ye..

    Boleh la jenguk-jenguk senarai peserta dekat link :
    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segment-blog-review-by.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen sama . jemput datang blog parihh :) http://blogparihh.blogspot.com/2014/10/segmen-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum & Greetings.
    Best of luck to you :) I'm Pka from the same segment~
    Hope you've time to visit mine too : http://paigecaiden.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  16. Sofu join juga
    Singgah dari segmen yg sama..all the best
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  17. Selamat bersegmen dan semoga berjaya dik...akak pun join juga...hehe...

    ReplyDelete
  18. IM blogwalking untuk segmen ni. Singgah sini ;)

    ReplyDelete
  19. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat KAHWIN dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook