#SchaReview -- Taylor Swift 1989 Album

Sunday, October 26, 2014


Assalamualaikum. Hai semuaaa!

Siapa minat dengan Taylor Swift? Mesti remaja-remaja baya aku membesar dengan lagu dia.

Lagu dia yang paling berhantu sudah tentunya Love Story. Memang best betul lirik dia. Boleh berangan nak ada pakwe lah jugak time tu. Haha. Berangan sorang-sorang lah jadinya. hehe.

Best Taylor Swift Love Songs — FoxerBox

Okay. Taylor Swift sudah mengeluarkan album terbarunya berjudul 1989. Bakal berada di pasaran pada 27/10/2014 ini. Tapi, jeng jeng jeng!

15118153977_e51ff3a4d8_n.jpg (320×320)

Album Taylor ;
  • Taylor Swift (2006)
  • Fearless (2008)
  • Speak Now (2010)
  • Red (2012)
  • 1989 (2014)

Well. Aku ni selalu download lagu FULL album kat torrent. Ada yang tahu guna torrent tak? Kalau ada, yeayy! Ada geng! Haha. Kalau takde torrent, ini yang aku nak share dengan korang ni haaa. Tapi kejap je aku share dengan korang album ni. 1 November aku akan delete. 

Taylor Swift -- 1989




Even aku dah ada full album dalam lappy or phone, tapi, aku rasa kalau ada duit lebih nanti, aku nak beli album dia. Sebab serius aku cakap, lagu-lagu dia dalam album ni memang best gilaaa. Sama gak macam album Red dia dahulu. Worth to buy!

Taylor's quote

You Might Also Like

22 DOA SCHA DAPAT ANAK

  1. Akak tak minat Taylor Swift tapi lagu2 dia best, kan?!
    She's a very talented and kind-hearted girl.

    ReplyDelete
  2. lama tak beli full album mana-mana artis sejak zaman download mendownload ni..haha.

    ReplyDelete
  3. wahhh peminat taylor swift yer scha ni?? kite peminat ketty perry :D wink :D

    ReplyDelete
  4. kite xbape minat taylor swift ni tp layan la jugek lagu love story tuu..hahahah

    ReplyDelete
  5. Dah lama tak follow Taylor Swift. Rindu pula nak dengar lagu dia.

    ReplyDelete
  6. hai akak comel. wat pe tu? hehehe... macam menggatal lak. -.-

    yeah, saya peminat torrent gak! hehehe..tapi saya donlod movie je banyak. lagu x pernah..

    ReplyDelete
  7. adik sukalah dengan Taylor Swift ni.. saya suka dengar lagu dia tapi nak donlod malas..

    ReplyDelete
  8. hu3..saya minat artis sampai zaman 90-an je..

    ReplyDelete
  9. Zumal pun suka lagu2 Taylor Swift nie ;)

    ReplyDelete
  10. kbai nak suruh pakwe tolong download torrent ni XD thanks scha!!

    ReplyDelete
  11. opkos the year of 1989 means a lot to her kan?
    dia lahir tahun tu kan cik scha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeapp. dia lahir tahun 1989. hehe

      Delete
  12. Oh tahun dia lahir ke?
    Best la album2 dia yg lama.. nk try lah dengar nnti album baru ni

    ReplyDelete
  13. huhuhu samalah. download kat torrent jugak. kalau line tengab laju lagilah happy. kalau ada album free baru download kat itunes tapi most of the time berbayar..

    ReplyDelete
  14. wei klu nk tipu pon agak2lah link tu bwk pi kt akaun says bukan link download. AKU BENCI BLOGGER PENIPU!

    ReplyDelete
    Replies
    1. weehh. kau allow pop up takk wehhhh? kan aku dah cakap allow pop up. sighhh.

      Delete
    2. amboi anon.. dah lah salah sendiri, dok p marah2 lak. dah lah anon. pengecutnya..

      Delete
    3. sentap akak dia kata gitu. hahahaha.

      Delete
    4. Akak tumpang sentap! Angin sikit dgn orang 'kaya budi bahasa' cam ni.

      Delete
  15. Suke jugak lagu2 di...
    Tp xde lah fanatik minat dia sgt..
    Tau lagu2 yg kuar radio je

    ReplyDelete
  16. Scha minat eh ngan dia nih

    ReplyDelete
  17. Kak, album taylor swift yg lain akak ada tak? Hehe. Nak

    ReplyDelete

Semoga Scha dapat BABY dengan secepat mungkin. Amin :)

Contact Scha Nazri

Name

Email *

Message *

Like us on Facebook